WEEK 5

Me the other day

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Den har varit bra! Jag har känt att jag har haft värsta flowet sedan i måndags vilket är helt underbart. Ni vet när allting bara klaffar och livet leker? Precis så har jag känt, och tro mig! Jag NJUTER av känslan!

Har veckan varit bra eller dålig?
Den har varit jättebra!

Veckans tråkigaste?
Att det har regnat väldigt mycket? Längtar verkligen till våren, sol och lite blå himmel. Det har varit blå himmel under ca. 5 minuter någon dag denna veckan och man njuter av det som om man aldrig sett det förr haha. Det är så vackert, och man blir pirrig i hela kroppen samtidigt!

Veckans favoritplats?
Oj vad svårt. Jag måste faktiskt slå ett slag för mitt kök i fredags när jag och Cassandra hade en jättemysig kväll. Vi gick på bio, lagade tacos tillsammans, spelade Monopol, åt ostkaka, drack bubbel och snackade om allt möjligt. Sådana kvällar värderar jag verkligen till skyarna - kommer leva på det ett bra tag framöver <3

Veckans bästa köp?
Jag har faktiskt shoppat lite på Vero Moda! Förhoppningvis kommer paketet i veckan och jag längtar. Jag har nämligen kört ett samarbete tillsammans med dom på Instagram & fick några presentkort att använda, så jag la en "stor" beställning häromdagen. OCH en jättefin present som jag överraskade mamma med (och hon mig haha) men den tänkte jag visa i veckan!

Vad ser du framemot till nästa vecka?
Jag har iiiiingen aning. Min vecka är faktiskt ganska tom förutom att jag ska jobba, vilket känns skönt. Fast jag ger det max en eller två dagar och sedan kommer jag få abstinens efter mina vänner eller min familj haha.

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Helt underbart när man är inne i flowet och allt bara rullar på. KRAM
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Så himla skönt med ett flow!! Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229