WEEK 4

Boots from Vagabond / Coat from Bershka / Jeans from Vero Moda

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Jo men det har varit en bra vecka! Jag har börjat på ett nytt extra-jobb, jobbat en del på mitt "gamla" jobb, träffat vänner, myst med mormor, ätit god mat och bara haft ett jäkla flow dag in och dag ut. Har känt lyckorus i kroppen i princip varje dag & jag älskar det. Jag har tagit vara på mina dagar, och det ska jag verkligen försöka att fortsätta med <3

Har veckan varit bra eller dålig?
Väldigt bra betyg, skulle jag nog vilja ge den!

Veckans tråkigaste?
Att mina känslor varit lite som en berg- och dal-bana haha. Väldigt påfrestande faktiskt.

Veckans favoritplats?
Förutom min lägenhet så säger jag mitt jobb. Är det konstigt att säga det haha? Nu börjar säsongen äntligen dra igång igen och jag jobbar mer & regelbundet igen, och jag påminns dagligen hur mycket jag älskar både mitt jobb och mina kollegor. Det är SÅ kul och jag trivs SÅ bra!

Veckans bästa köp?
All god mat jag har ätit? Åt bl.a. på Sushi Rebellion med Rebecca i onsdags och på Pinchos med Cassandra i torsdags och mmmmhmm, vad dom har god mat. Kul om det "var meningen" att man skulle skriva något roligare på denna frågan, typ en jacka eller en väska. Well jag handlar bara mat :)

Vad ser du framemot till nästa vecka?
Att lönen kommer? Haha så tragiskt, men januari är ju känd som årets fattigaste månad & det kan jag ju ärligt säga att jag har känt av. Men för att nämna något roligt så ska jag på grillkurs med Weber, krama Rebecca hejdå som flyttar till Schweiz i dagarna och äta middag med Olivia!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur underbart är det inte att du känner så om ditt jobb?!
nouw.com/celinelundqvists
Johannna
Johannna,
Vad skönt att du mår bra och att du känner bra för jobbet 💜
nouw.com/johannna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229