VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Jag har mått jättebra men jag har känt mig väldigt trött. Jag jobbar oftast 12-20 och det har bidragit till att jag vänt på dygnet litegrann... eller iallafall förskjutit det med några timmar haha. Ska försöka ändra på det så att jag blir piggare!

VECKANS BÄSTA
Mina jobb? Trivs verkligen så bra och har så kul! Bion och middagen med min bror i torsdags som blev som ett försenat födelsedagsfirande för mig! Och självklart att få träffa Erika på dagen och säga hejdå till henne... hon flyttar nämligen till Australien på tisdag. Så kul för henne, men tråkigt för oss <3

VECKANS LÄNGTAN
BALI BALI BALI! Herregud vad jag längtar efter den resan haha. Det ska bli helt underbart att få ägna november åt sommar, äventyr, vacker natur, värme och kvalitetstid med min bästa vän! Samtidigt så känns det lite overkligt att vi ska dit... ingen av oss kommer nog förstå förrän vi har landat där haha.

VECKANS GODASTE
Men OJ vad svårt. Jag gör storkok varje vecka och äter samma matlåda flera dagar i rad haha, så det är knappast något jag kan säga är "veckans godaste". Jag får nog säga lunchen på Kol med Erika i torsdags & middagen på Rosegarden med Cassandra i fredags! Båda två var SÅ goda!

VECKANS SE FRAMEMOT
Hm... förutom Bali (japp ska försöka att inte nämna det i varenda fråga) så ska det bli mysigt att få träffa både Rebecca och Cassandra nästa vecka. Jag behöver lite kvalitetstid med mina vänner känner jag! Sedan fyller min mamma år på söndag och jag ser verkligen framemot att ge henne min och min brors present haha <3

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså wow förstår verkligen att du längtar till Bali ❤️ Kram
nouw.com/happym
celinelundqvists
celinelundqvists,
Ta med mig till Bali också? Tack så mycket <3
nouw.com/celinelundqvists
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229