VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Det har varit en BRA vecka. Som jag skrev i förra veckans inlägg så har jag hamnat i en period i livet där jag tycker att varje dag är rolig, jag älskar att jobba och allting bara flyter på. Det finns inte mycket att klaga på tänkte jag säga men det finns det ju... men jag försöker helt enkelt att inte lägga fokus på det negativa utan på det positiva i livet <3

VECKANS BÄSTA
I torsdags när jag åkte och handlade poke bowls till (nästan) alla på jobbet, och så satt vi ute i solen och åt lunch ihop. Det var verkligen SÅ mysigt och SÅ varmt! Och i tisdags när pappa från ingenstans skriver till mig och säger att mamma är sugen på sushi, och ber mig handla med mig... jag är ju knappast den som säger nej haha.

VECKANS LÄNGTAN
Tills allt detta är över SÅKLART. Mer och mer roliga planer blir inställda och jag blir så LESS. Fy vad detta året är sämst och jag vill bara hoppa över & påbörja 2021 istället :) älskar att jag två frågor upp sa att jag försöker fokusera på det positiva men ibland går det inte haha

VECKANS GODASTE
Jag måste nog säga poke bowlen som vi åt till lunch i torsdags, och en ny Fun light-smak som jag köpte inför helgen! Nämligen mojitoooo. Ingenting slår ju en "riktig" drink nere vid havet på sommaren, men den var SÅ god! Tips!

VECKANS SE FRAMEMOT
Jag har ju knappt några planer pga viruset... man vågar knappt prata om sina få planer för jag är så rädd för att man jinxar något haha. Men jag och Linnéa har snackat om att vi ska åka på en roadtrip-resa i sommar, och så ska jag hälsa på Ellen en sväng. Och nästa helg ska jag hänga med Cassandra och då ska vi köra en "dricka-bubbel-och-äta-gott-och-sova-i-bagaget"-dejt nere vid havet!

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Blir så glad av att höra att du älskar att jobba!!!! Så underbart <3 Kram
nouw.com/linndossing
amandasääv
amandasääv,
Är också så less på allt och känner för att hoppa direkt till 2021!! Så tråkigt med allt som händer i världen.

åhh låter mysigt med en övernattning vid havet! 😍
nouw.com/amandasääv
IP: 82.99.3.229