VECKANS

VECKANS KÄNSLA
Jag tycker att veckan har varit riktigt bra faktiskt! Vädret har varit helt underbart, jag har jobbat väldigt mycket, träffat familjen & några vänner och bara haft en riktigt bra feel good-känsla i kroppen hela veckan igenom! Då mår man haha.

VECKANS BÄSTA
Eftermiddagen/kvällen med mamma och pappa i fredags. Jag kidnappade iväg dom, vi köpte mat och satte oss på Bulltofta i kvällssolen och bara njöt och pratade. Och när vi kom hem så spelade vi spel, lyssnade på musik och bara mös <3

VECKANS LÄNGTAN
Tills allt detta med viruset är över. Jag vet att jag skrev samma sak förra veckan men come on, nu börjar jag bli riktigt less på detta. MEN för att nämna någonting kul så längtar jag tills Linnéa flyttar till Malmö, vilket är om ca. 2 veckor! Och det bästa av allt - hon kommer bo ca. 5 minuter ifrån mig. SÅ förväntansfull & glad!

VECKANS GODASTE
För att inte nämna sushi som jag alltid annars gör så måste jag slå ett slag för salladen jag gjorde i början av veckan. Jag slängde egentligen bara ihop en massa gott (lax, morötter, sallad, tomater, gurka, rödlök, fetaost, edamame-bönor och rödbetshummus) men det fick mig att inse att sallad är så underskattat? Det ska bli mitt nya innehåll i mina matlådor haha. SÅ gott!

VECKANS SE FRAMEMOT
Ingenting haha? Sorry livet men jag vågar inte se framemot någonting just nu. Jag försöker ju alltid att leva i nuet och ta varje dag som den kommer, men faktiskt ännu mer nu... nej jag hoppas att detta snart är över så att man kan börja leva som vanligt. Jag saknar verkligen att resa haha. Mina två resor i år har blivit avbokade, vilket jag såklart är väldigt ledsen för. Och så saknar jag att äta middag tillsammans med mormor & sitta efteråt och spela några rundor Yatzy medan vi pratar ikapp om livet <3

VECKANS MEST LIKEADE BILD

Glöm inte att ni hittar mig på Instagram under namnet malinitis <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229