UPDATE

Blazer and knitted polo from Ginatricot / Sunglasses from Rayban

Men snälla, nämn en person som har mer otur än mig :) Det började i lördags när jag kände mig dålig & låg, och gick hem tidigare från jobbet efter att ha stått ut i nästan fem timmar. Och i söndags var jag så kass att jag inte kunde jobba, och sedan dess har jag legat hemma med både feber och förkylning. Jag åker verkligen på ALLT som går att åka på och jag är så jäkla trött på det.

Med andra ord så fick jag ställa in alla mina roliga planer som jag delade med mig av till er i fredags och har bara legat instängd i min säng, lämnat min lägenhet ca. 2 gånger för att få lite frisk luft och handla mat och streck-kollat både Vänner & Desperate housewives sedan dess. Man är liksom inte bara sjuk... utan jag får ångest för att jag är sjuk & det tar så hårt på mitt psyke.

NU är jag iallafall på benen igen, är feberfri och känner mig frisk *peppar peppar* och hoppas innerligt att jag är det i flera månader framöver. Jag har iallafall bestämt mig för att börja träna ordentligt och äta vitaminer - fick höra av en läkare att det kan bli bättre då. Nog om allt detta tråkiga snack! Ha en fin torsdag & njut av solen mina vänner!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Theresvardag
Theresvardag,
Usch vad tråkigt! Skönt att du mår bättre igen 💞
nouw.com/theresvardag
Marie
Marie,
Ja du jag bara bävar, kommer nog trilla dit jag med, än så länge peppar peppar. Krya på dig
sweetwordsbymirre.com
IP: 82.99.3.229