TÄVLING/ABC GRUPPEN

I samarbete med ABC Gruppen

Photos from my graduation day

Är det någon av er som tar studenten dom kommande åren? Eller har en kompis eller släkting som springer ut? Isåfall har jag en grym tävling för er! Nu har jag nämligen fått äran att tävla ut ett presentkort till en av er på 2000 kr, som ni kan använda för att designa och beställa er egen studentmössa från ABC Gruppen. Hur perfekt är inte det?!

ABC Gruppen har studentmössor i alla olika prisklasser, vilket jag tycker är hur bra som helst. När jag tog studenten för fyra år sedan (!!) så valde jag deras Kashmir-mössa (som idag heter Rubin), men deras Kristall-mössa blev/är också en favorit! Det bästa är att du kan designa den precis hur du vill; allt från text och färger till mönster och material.

För att vara med och tävla måste ni: - Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!) - Motivera till varför just du/din vän borde vinna

Jag utser och mailar en vinnare om någon vecka eller två! Lycka till mina vänner!!! Puss

UPDATE: Om ni eller er vän/släkting inte tar studenten just nu till sommaren, så fixar jag och ABC Gruppen så att ert presenkort håller längre än så!

AVSLUTAD!!!! Vinnaren är dragen, mailad och kontaktad!

Gillar

Kommentarer

Liselott Gustafsson
,
Jag är med. Lever ensam med min son som tar studenten 2018, så det skulle vara en stor hjälp med att redan ha studentmössan fixad.
Josefine Johansson
,
Åh, jag är med! Jag skulle vilja vinna för att min studentmössa blev bokstavligt talat mosad i flytten. Vill så gärna ha en studentmössa att pryda min lägenhetsvägg med, men det är något som jag som student på högskolan inte kan lägga pengar på just nu.