SPARAT PÅ INSTAGRAM #6

Denna bilden får mig att längta till att spendera sommardagar inne i Köpenhamn. Hoppas verkligen att jag kan göra det i sommar! Strosa runt på stan, lukta in sommarvärmen, äta lunch på en takterrass, fönstershoppa, ta ett glas vin i solen...

/

Lite tips på vad man kan göra nu när (och om) man är hemma mer än vanligt <3

Föll verkligen för denna lampan! Så himla fin "fot" med bubblorna.

/

Älskar allt i denna bilden - ljuset, kakorna, färgerna, ringarna och, såklart, den berömda foam-spegeln! Det har ju verkligen blivit en het trend på sociala medier på sistone. Vi får se om jag hoppar på trenden eller inte haha ;)

Dessa naglar alltså... jag blir väldigt sugen på att boka en tid hos min gamla nageltjej och fixa naglarna igen.

/

Och dessa bilder på fina @moamattsson får mig att vilja klippa av mitt hår igen haha. Och skaffa hund!!!!!

Snälla? Men havre-pannkakor är ju också något som syns i princip överallt på Instagram just nu och jag älskar det. Jag får minsann gå och köpa ingredienserna och prova det själv... det är ju både gott och nyttigt vilket är WIN WIN just nu då jag äter så mycket och då nästan bara onyttigt haha.

Ett ställe som jag så gärna vill besöka i framtiden är Amalfi-kusten i Italien. Det verkar vara så otroligt vackert!

/

Och åh, en teddy-fåtölj hade jag beställt hem direkt om jag hade plats i min lägenhet <3

Denna bilden tittar jag på när jag är har en dålig dag & behöver bli glad. HUR KAN MAN vara såhär söt? Åh <3 den får mig dessutom att verkligen längta tills jag (förhoppningsvis) har mitt eget lilla barn.

/

Dessa bord och stolar får gärna flytta hem till mig! Älskar den gedigna trä-skivan, dom svarta detaljerna och den stilrena designen på stolarna. SÅ SÅ SÅ jäkla snyggt! Jag tror dock att det inte finns kvar för jag hittar det inte....

Vill också sitta nere vid vattnet, medan solen går ner, och dricka vin & äta chark. Mhmmm <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229