SPARAT PÅ INSTAGRAM #4

Men snälla? Kan vi diskutera Sanna och Carl's nya sovrum? Vill kopiera det rakt av!

/

Nike och Adidas har en stor del i mitt hjärta, och detta linnet vill jag BO i i sommar.

Får inte nog av hur vacker Alice är, eller hennes hy och glow? Jag vill också se sådär fräsch ut i en tjocktröja och sitta i ett varmt land och dricka vin på en uteservering med mina vänner.

/

Om någon frågar vem min stilikon är så är det Lojsan Wallin. Dör för varje outfit hon publicerar!

Har blivit otroligt sugen på att köpa en kavaj eller trenchcoat i läder. Älskar den beiga till vänster från Linn Ahlborg x NA-KD men är osäker på om den hade passat mig? Jag hade nog sett ut som någon som försöker för mycket haha.

Once again, Lojsan kommer med sina killer-outfits och jag är härmed kär i dessa boots. Vill klicka hem dom direkt.

/

Vid nästa bjudning ska jag duka bordet såhär. Så jäkla snyggt att vika ihop duken slarvigt och slänga upp den i mitten av bordet, och så massor med växter, kvistar, ljusstakar och tända ljus ovanpå!

En helbeige outfit - kan någonting gå fel?

/

Men snälla, kan vi diskutera denna sängen som @yayas har byggt till sin son? Jag bokstavligt talat DOG när hon la upp denna bilden på Instagram. Så himla fiffigt, kreativt och snyggt! Om jag får ett barn i framtiden så ska jag minsann bygga en likadan <3

Vet inte om det är något fel på mig men jag har varit så sugen på råbiff på sistone. Och det roliga i detta är att jag ätit råbiff en gång och för ca. 1-2 månader sedan. Ganska kul hur en maträtt kan sätta sig på ditt hjärta & hjärna så tydligt efter bara ett smakprov haha.

/

Funderar starkt på att börja göra naglarna igen när jag ser denna bilden. Älskar det stilrena med det lilla extra!

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Så härlig inspo! 😍
nouw.com/carroat
ineees
ineees,
Så fint sovrum!!
nouw.com/ineees