Q #1

Vilket är ditt drömyrke? Jag vet inte riktigt - ibland blir jag lite sugen på att utbilda mig till polis, ibland är jag sugen på att arbeta med kläder och mode för resten av mitt liv (typ redaktionschef eller journalist på en mode-tidning) och ibland vill jag bli förskollärare!

Vilket är ditt favoritland? Grekland och Danmark, måste jag nog säga!

Hur ser din favorit-outfit ut? Det beror ju på vad det är för väder ute. Men jag föredrar nog jeans med en slapp t-shirt, kappa, hatt och sneakers.

Hur sminkar du dig till vardags/fest? Jag går väldigt sällan på fest haha, men om jag vill "vara lite finare" så lägger jag oftast bara en sotning med bruna och guldiga skuggor. Till vardags använder jag vanligtvis detta:

Foundation from L'Oréal / Highlighter from The Balm / Baked blush from Milani Contour Kit from Anastasia / Mascara from Makiash / Primer from Smashbox Concealer from MAC / Dipbrow pomade from Anastasia / Bronzer from Too Faced

Har du någon förebild? Beyoncé, alla dagar i veckan. Och Kenza!

Vad pluggar du till? Just nu studerar jag bara matematik b, för att det sen ska bli lättare för mig att söka till högskolan!

Vilka bloggar läser du dagligen? Paula Uribe, Felicia Åkerström, Janni Delér och Kenzas

Hur kommer du klä dig i vår? Jag skulle tippa på mycket pastellfärger, skinn och läder när vädret tillåter, hattar, solglasögon och sneakers i alla möjliga former!

Har du någon framtidsdröm som du knappt vågar hoppas på? Att jag kommer kunna resa lika mycket med mina barn som jag har fått göra med min familj under min uppväxt

Vilken är din absoluta favoriträtt? Det beror lite på vad jag är sugen på, men jag skulle nog säga fläskfilé eller sushi!

Hur vänder du en dålig dag? Haha kan man ens det? Har jag en dålig dag så förblir den oftast så, tyvärr. Men försök att hitta på något du tycker om att göra - träna eller ta en go' fika med din bästa kompis på stan. Jag råder att inte shoppa.... Det kommer du till 98% ångra dagen efter!

Vad tror du kommer bli det bästa med 2015? Att jag får resa och att jag får se Sam Smith med Jonna i sommar. Och att jag kanske börjar plugga till hösten!

Kaffe eller te? Jag är verkligen ingen kaffe-tjej, så te

Fikabröd eller macka med gott pålägg som t.ex. räksallad eller liknande? Can't live without the sugar men en räkmacka med färska räkor är ju drömmen :')

An amazing dinner in Karlskrona last summer

Umgås du mest med killar eller tjejer? Tjejer skulle jag nog påstå!

Har du körkort? Det har jag!

Vilka konserter har du varit på? Förutom alla "små-artister" på festivaler så har jag sett Beyoncé, Britney Spears, Bruno Mars, Maroon 5 och LMFAO

Är det viktigt för dig att ha dyra märken på kläder och skor? Nej det tycker jag verkligen inte. Jag föredrar faktiskt 10 lite billigare plagg framför ett dyrt!

Vad gör du för att inte tröttna/känna dig less på dig själv eller din vardag? Vilken svår fråga. Jag har ingen aning! Ibland har jag mina dåliga dagar jag också, då jag bara vill ligga under täcket och inte röra mig utanför dörren. Man får försöka hitta det positiva i allt, eller iallafall i något litet. Bara att åka och träna med min pappa, eller sätta mig i bilen och köra en runda medan jag sjunger med till alla klassiska ballader kan göra mig på härligt humör!

Bästa respektive sämsta med att blogga? Det bästa är väl alla möjligheter man får, och ni såklart! Alla fina kommentarer som ni skriver. Och det sämsta måste väl isåfall vara att det tar så himla mycket tid, och när man inte orkar eller inte har någon inspiration så finns det ingen som gör det åt en haha

Ett måste i garderoben i vår? Skinnjackan! Ok, det är väl ett måste året runt haha. En pälsjacka, en svart hatt och ett par solbrillor då!

-

Klicka på bilden för att se vart plaggen är ifrån

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

Emma Grann Fotografi,
Det är så kul med såna här listor 😊
emmagrannfotografi.blogg.se
Clara,
Bilden med räkorna skapar sån härlig sommarkänsla!
clararingqvist.se