NYÅRSLISTAN

Beskriv året med tre ord.
Utveckling, minnesvärt och glädje.

Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
Jag har varit sjukskriven pga ångest, psykisk ohälsa och sömnsvårigheter, vilket var min första gång & jag hoppas verkligen att det även blir min sista. Fruktansvärt. För att nämna något roligare så var jag även iväg på en "oplanerad" 3 veckors-resa för första gången. Har faktiskt aldrig varit iväg längre än två veckor innan so it was a first!

Vilka länder besökte du?
Indonesien (Bali), Italien (Milano), Grekland (Kreta) och Frankrike (Paris)! Och Danmark om man nu räknar det.

Favoritprogram på TV?
Jag kollar väääääldigt sällan på TV men får isåfall säga Så mycket bättre och Paradise hotel haha.

Är det något du saknade år 2019 som du vill ha år 2020?
Inte vad jag kommer på faktiskt. Jag tycker att mitt 2019 blev väldigt bra, trots att det började väldigt dåligt för mig. Jag har rest fyra gånger, skapat minnen, skrattat, umgåtts med vänner, kramats med min mormor, fått två nya jobb som jag älskar, dansat, gråtit glädjetårar, ätit god mat, umgåtts med mina fantastiska vänner, sjungit med i mina favoritlåtar. Japp listan kan göras lång.

Vilket datum från 2019 kommer du alltid minnas?
11 mars - då min sjukskrivning bröts, mitt liv vände och jag började jobba på Hulténs.

Något du önskade dig och fick?
En mysig och lugn jul tillsammans med min familj <3 Och en eltandborste av min mormor haha.

Vad var din största karriärmässiga framgång?
Att jag började jobba på Hultens skulle jag nog säga. Det är ju en tråkig anledning & historia hur jag hamnade där, men i efterhand är jag så glad att allting hände just för att jag hamnade där. Idag tackar jag livet varje dag för att jag är på en arbetsplats som jag längtar till & för att jag arbetar med människor som stöttar, höjer och peppar varandra.

Och din största framgång privat?
Min sjukskrivning, tro det eller ej. Jag har lärt mig väldigt mycket av att kriga igenom den perioden, både om mig själv och om livet. Jag önskar inte psykisk ohälsa till någon för det är - handen på hjärtat - något av det värsta & jobbigaste jag varit med om, men i efterhand kan jag nästan "vara glad" över att det hände för att det ledde mig till mycket positivt i livet & det gav mig ett klokare tänk. "Allting sker av en anledning".

Vem har du umgåtts med mest?
Min mormor och min familj skulle jag tro <3

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och resor tror jag haha.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2019?
Follow your heart - JUNG
Det bästa kanske inte hänt än - Molly Sandén
När ingen ser - SAMI

Vårt år (feat. Tjuvjakt) - estraden
Innan du väcker mig (feat. SAMI) - Danny Saucedo

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och faktiskt. Jag har aldrig varit så nere, ledsen och deprimerad som jag var under min sjukskrivning från oktober 2018 till mars 2019, men det förde mig till bra & positiva saker vilket har gjort mig väldigt lycklig och glad.

Vad önskar du att du gjort mer?
Ingen aning faktiskt. Tänkte skriva "lyssna på mig själv", men det har jag faktiskt varit duktig på att göra under årets gång.

Den maträtt du åt oftast 2019?
Haha sushi. Det är inte lätt att låta bli när bussen stannar utanför mitt favoritställe påväg hem från jobbet ;)

Högsta önskan just nu?
Att vinna på lotto så att jag och mamma kan åka till Japan tillsammans haha! Eller köpa ny lägenhet.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Inte vad jag kommer på just nu. Så tråkigt svar haha, men jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt år. Jag tänker lite såhär - visst hade året börjat bättre om jag inte var sjukskriven och inte krigade med psykisk ohälsa, men samtidigt tror jag inte att resten av året hade blivit så bra som det blev om jag inte hade gått igenom den perioden. Då hade jag kanske inte slutat på förskolan, vilket hade lett till att jag kanske fortfarande hade mått dåligt, jag hade inte träffat mina kollegor (vänner) som jag har idag & jag hade troligtvis inte kunnat åka på dom resorna som jag fick uppleva. Återigen - allting händer av en anledning.

Vad fick dig att må bra?
Min familj och mina vänner! Herregud vad dom betyder mycket för mig <3

Vad är du mest stolt över?
Att jag tog mig ur min sjukskrivning, att jag följde mina magkänsla och valde ett jobb som innefattar möbler & inredning och som jag verkligen brinner för, att jag lyssnat på mig själv & prioriterat mina känslor och mina behov först under året, att jag spenderat mycket tid med min familj och min mormor... och att jag är så jäkla STARK och GRYM!!!!

Vad är ditt nyårslöfte för 2020?
Fortsätta lyssna på mig själv & mina behov, inte lägga energi eller stressa upp mig för saker som jag inte kan påverka, ta en dag i taget och göra saker som får mig att må bra. Och omringa mig med människor som lyfter mig, och inte tynger mig. Det är så himla viktigt. Sedan ska jag verkligen försöka hitta tillbaka till träningen & bättre matvanor, men det är ju ett nyårslöfte som 99% av jordens befolkning säger haha.

Och slutligen: dina planer för 2020?
Fortsätta vara grym, skratta så fort jag får chansen och skapa fina minnen med mina nära & kära <3

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Fina du, vilken härlig lista att läsa tack för att du delade med dig! KRAM
nouw.com/ebbaalexandraa
linn
linn,
Verkar som du haft ett bra år, starkt av dig att ha klarat sjukskrivningingen. Hoppas du får ett grymt år nu! kram <3
nouw.com/sarahlinnsliv
IP: 82.99.3.229