MIN VECKA I BILDER

Jag tog knappt några bilder i helgen så jag kör en "min vecka i bilder" istället för en gångs skull. Konstigt nog så är jag fylld med inspiration och motivation just nu (tror det beror lite på att solen skiner dagligen), så jag försöker hålla humöret och måendet uppe genom att vara kreativ och leva på som vanligt så gott det går.

Hoppas att ni har det bra & att ni mår bäst <3

Tänker på @celinelundqvists så fort jag skriver om sushi, för hon brukar påpeka att hon alltid ser bilder på sushi när hon läser min blogg haha. Well I'm sorry, men det är min absoluta favorit och jag kan inte riktigt låta bli när min buss från jobbet stannar två meter från ingången till mitt favoritställe ;)

Detta blev iallafall min middag igår! Solen sken, det var VARMT hela dagen och jag hade haft en grym dag på jobbet så jag kände för att unna mig <3 Hittade dessutom ca. 7 stämpelkort i tisdags så jag hade några graits-bitar att ta ut... det klagar jag däremot inte på.

Braided faux leather bag from Mango

Här har ni bild på min nya väska! Såg denna på Instagram och föll pladask för den, så jag var tvungen att köpa hem den. Själva "hålet" mellan väskan och bandet är lite för smalt så den är lite svår att ha på axeln (om ni förstår vad jag menar), men jag tycker det är elegant att bära en sådan väska i handen.

Pink bag from Nunoo

...och det här med att köpa nya väskor tar inte slut :) Här har ni ytterligare en nyhet som jag redan är förälskad i! Jag körde ju en tävling i samarbete med Junkyard på Instagram och valde bl.a. att klicka hem denna väskan. Jag DÖR ju för modellen (jag äger liksom tre stycken Nunoo-väskor tidigare haha *nörd*) och för den färgglada rosa färgen - den kommer bli perrrrrrfekt i sommar till jeansshorts & en vit t-shirt!

Earcuffs from Safira / Snake earrings from second hand

Lite mer nytt... I veckan fick jag hem ett paket från Safira med lite earcuffs som jag har beställt hem! Tycker det är så himla fint med mycket örhängen på samma gång, så jag är lite sugen på att ta fler hål! Det lutar åt att ha 2-3 eller 3-3 på vardera sida.

Jag inser dock nu när jag köpt mina första earcuffs att jag har väldigt smala öron haha. T.o.m dom ringarna som är minst är för stora för mig och sitter inte riktigt fast utan åker upp och ner, om ni förstår vad jag menar. Men jag löser det på något sätt! Dom är fina oavsett <3

Bakat har jag ju såklart gjort, precis som resten av Sverige haha! Dessa kakorna hittade jag hos Alexandra Bring och alltså, dom är SÅ jäkla goda! Det är verkligen som en kladdkaka i en cookie? Helt sjukt, och så smidiga & snabba att baka dessutom. Nej det lär nog bli en till batch redan nästa vecka haha....

Och så en liten selfie på det! För er som följt mig under en längre tid vet att jag dör för solljuset, och att jag tar fram kameran så fort det skiner in i min lägenhet. Här satt jag säkert i en halvtimme och blev dygnsur av svett, men ljuset var så fint så jag kunde inte sluta haha.

Körsbärsträden har blommat utanför min lägenhet och det är så VACKERT!

Hemma hos lilla mig! Här trivs jag verkligen så bra <3

Och ja, jag har köpt ny tv-bänk! Jag har ju egentligen velat köpa denna i ca. 2 år men jag har inte tagit tag i det, då det känns lite onödigt att köpa nytt när man redan har en som är hel & fin... men jag behövde mer förvaring plus att denna passar bättre till min stora tv haha! Är SÅ nöjd!

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

cjulias
cjulias,
MEN KÖRSBÄRSTRÄDEN!!! OMG vad fint och upplyftande <3
nouw.com/cjulias
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
hahah är likadan angående sushi som är galet gott! <3
nouw.com/sarahlinnsliv