MIN FÖRSTA SMAKBOX

I samarbete med Smakbox

My first box from Smakbox

För någon vecka sedan trillade jag över ett roligt företag som heter Smakbox, och häromdagen fick jag hem min första box därifrån! Dom proppar en låda full med en massa godsaker som man kanske inte har stött på eller provat innan. Hur kul?! Det påminner lite om Glossybox's koncept, fast Smakbox kör helt enkelt med mat, snacks och dricka!

Some of the supplements that I got

Här ovanför ser ni några av alla dom godsaker som jag fick i min box för denna gång! Allt från choklad och chips till taco-kryddor och pasta till kaffe och bröd-mix. En otroligt rolig grej om man är mat-intresserad som jag är! Dom skickar dessutom med ett häfte med recept så att man kan få lite inspiration.

Jag har faktiskt inte smakat något av ovanstående produkter tidigare - jättekul! Kaffet och chokladen sparar jag till mamma och pappa då jag inte tycker om kaffe, men chipsen försvann så fort bilderna var tagna haha. Och dom nya taco-kryddorna från Santa Maria ser jag framemot att prova....helst så fort som möjligt.

Uppger ni dessutom MALINKIRSTINE i kassan hos Smakbox så får ni 15% rabatt på er första box (ord. pris 189 kr). Grymt va?! Jag rekommenderar verkligen att prova denna prenumeration! Hur kul som helst! Ha en bra lördag! Puss

Gillar

Kommentarer

Dixi Wonderland,
Ser ut att vara en massa spännande produkter 😃
dixiwonderland.com/
Mia,
Jag har själv funderat på att prova Smakbox, har sett mycket om det på instagram och jag gillar ju att prova nya produkter 😊 Har dock inte ekonomi till det just nu men framöver kanske jag provar på.. 😊 Tack så mycket, hoppas jag snart är frisk! 😊 Mår bättre idag som tur är. Hoppas du får en fin måndag! 😊
Miizing.blogg.se