LUCKA 24 - GOD JUL

God jul på er mina fina vänner <3

Först och främst, TACK för all fin respons på min julkalender! Herregud vad roligt det är att göra sådana saker när man märker att det uppskattas. Jag märker dock att intresset för bloggar dör ut mer och mer (det är verkligen inte detsamma som för 2-3 år sedan) så jag kan inte riktigt bestämma mig om det är "värt jobbet". Det tar ändå sin tid att leta upp företag, ta bilder, planera in luckor osv. MEN det har varit sjukt roligt! Och nu är den färdig och jag är verkligen SÅ nöjd, och ännu mer nöjd att ni också gillade den!

Jag tänkte faktiskt inte göra något speciellt i dagens lucka, utan endast låta julafton tala för sig själv. Denna julen blir ju inte riktigt som vi tänkt oss & jag tror att det är viktigt att inte "försvinna in i det mörka" (nu pratar jag endast om pandemin), utan försöka se det positiva i det hela och uppskatta vad man har. Ät massor med god mat, titta på Kalle Anka, mys ner er i soffan med ett gäng filtar, tänd massa ljus och bara njut av dagen. Gör den så bra den bara kan bli. Och glöm inte att ni inte är ensamma i detta, utan vi alla har och har haft det jobbigt under året <3

Och till alla er som inte har någon juleglädje eller -frid pga andra omständigheter, så vill jag också säga till er att ni inte är ensamma. Jag har själv suttit där med alkoholpåverkade familjemedlemmar och jag vet exakt hur fruktansvärt det är. Det är okej att ta avstånd, ring & prata med någon som får dig att känna trygghet, spendera dagen tillsammans med någon som ger dig glädje, prioritera din egen lycka. Du är viktigast!

Här kommer några bilder som jag har hunnit knäppa under månaden so far, just för försöka få iallafall lite julstämning härinne på bloggen. Ha en underbar jul kära ni, och ta hand om varandra! Jag tänker på er!

Puss & kram

#bestofnouw #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer