LATEST Q/A

Hur gör du dina collage; webshop favorites, outfits och inspiration? Jag använder mig i 90% av fallen av Adobe Photohop CS6, där jag sätter ihop mina kollage samt redigerar mina bilder. Mina collage med outfits gör jag alltid på Polyvore, där man helt enkelt "hjärtar" sina favoriter på nätet och sätter sedan ihop collage på sitt konto!

Hur fixar man den perfekta looken inför våren? Satsa på ett par jeans i en härlig tvätt, några t-shirts i jordnära och neutrala färger, en grå kappa eller en läcker svart skinnjacka, ett par sneakers och en hatt så är du ready to go! Satsa på bas-kläder så kommer du långt!

Vilken färg föredrar du att bära på läpparna? Just nu sträcker jag mig alltid åt theBalm's "Charming", som är ett liquid lipstick. Jag tycker också om Nyx's läppennor "Mauve" och "Natural"!

Vad är det som du studerar? Jag går en vuxenutbildning genom barn- och fritidsprogrammet, som egentligen kallas för validering. Man blir helt enkelt antagen med hjälp av sin erfarenhet och visar det under några veckor på en förskola innan själva studierna sätter igång. Det som man inte visar att man kan i kurserna, får man studera! Utbildningen kan alltså bli olika lång från person till person, då alla har olika mycket erfarenhet och kunskap!

Vad är dina planer inför våren och sommaren? Jag går dessvärre en utbildning som inte har paus över sommaren, så jag lär studera den större delen av sommaren. Förhoppningsvis blir jag färdig tidigare så att jag hinner njuta av solen lite! I mitten av augusti åker jag till Barcelona i sex dagar och någon vecka efter åker jag till London!

Vad använder du för kamera + tillbehör? Och var redigerar du dina bilder, samt hur redigerar du? Jag använder mig av en Canon EOS 1100d, oftast tillsammans med ett Canon EF 50mm f1.8. Jag äger även ett Canon Ef-s 18-55mm (standardobjektivet) och ett Canon EF 40mm f2.8. Alla bilder som läggs upp i bloggen redigerar jag i Adobe Photoshop CS6 och då ökar jag oftast bara ljusstyrkan och kontrasten, samt lägger på en blå ton och lite mer skärpa! Skulle ni vilja se hur jag redigerar mina bilder?

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer

Amanda Westberg,
Kul med info såhär! Tack för tipset med våroutfit 😉
nouw.com/awestbergg
Kul att läsa 😊
evahle.se
Josäfin
IP: 82.99.3.229