LATEST Q/A

Vill först och främst välkomna alla nya läsare hit! Hoppas att ni gillar det ni ser! Jag har fått lite frågor på sistone som jag tänkte svara på. Hoppas annars att ni haft en bra onsdag och att ni mår bra! Puss

VAD ANVÄNDER DU FÖR KAMERA?
Jag använder mig av en Canon EOS 70d och till den har jag tre olika objektiv. Jag har Canon EF 50mm f/1.8 STM, Canon EF 40mm f/2.8 STM och Sigma 17-50mm/2.8 EX DC OS HSM. Det sistnämnda är mitt senaste köp i kamera-väg och det jag använder allra mest!

VAD JOBBAR DU MED?
Jag jobbar heltid på en förskola i centrala Malmö!

VEM ÄR DET SOM TAR DINA OUTFIT-BILDER?
Det beror helt på vem jag umgås med, men på senare tid så har det blivit att min bror har hjälpt mig väldigt mycket. Han brinner också för fotografering så det är väldigt kul och skönt att han faktiskt VILL ställa upp haha!

HUR SER SOMMAREN UT OCH VAD SKA DU GÖRA?
Jag kommer att jobba en hel del i sommar, vilket både ska bli tråkigt och roligt haha. Hoppas att vädret är med oss i år så att det blir några timmar på stranden! Bortsett från att jag ska jobba så ska jag bl.a. till Göteborg och se Coldplay, besöka Halmstad med min kusin och kusinbarn, åka till Jönköping för att säga hej till Ellen och hälsa på mina släktingar i Danmark. Det blir en bra sommar, tror jag!

PÅ VILKEN PORTAL BLOGGADE DU INNAN OCH VARFÖR FLYTTADE DU TILL DEVOTE?
Innan så bloggade jag hos Bloggerfy och jag var där i 3,5 år innan jag bestämde mig för att flytta hit. Jag funderade väldigt länge på att byta men visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen, så det blev att jag stannade kvar och fortsatte att köra mitt race. Den stora anledningen är väl att jag blev trött på människorna bakom portalen. Det sattes upp stora banners på min blogg som jag inte fick ett öre för, när jag väl skulle få lön så fick jag den aldrig och behövde jag hjälp med något så tog det 3-4 veckor innan jag fick något svar eller hjälp. Väldigt oseriöst, med andra ord!

I VILKET PROGRAM REDIGERAR DU DINA BILDER?
Jag redigerar alltid mina bilder i Adobe Photoshop CS6. Jag har använt mig av Photoshop sedan flera år tillbaka och har väldigt svårt för att byta, även om det kanske hade gjort mig gott haha. När jag redigerar mina bilder så gör jag dom ofta ljusare och lägger på lite kontrast och en lite blåare ton för att få bilderna lite kallare!

VAD ANVÄNDER DU FÖR SMINK TILL VARDAGS?
Oj, det är väldigt olika! Det beror lite på vad jag ska göra och vad det är för årstid. Nu under sommaren så föredrar jag att lufta huden så mycket som möjligt och går hellre utan smink. Jag kanske skulle kunna göra ett inlägg och berätta lite vad jag använder för produkter till dom olika tillfällena? :)

  • Postad i: Q/A

Gillar

Kommentarer