INSPIRATION: POSTERS

I annonspartnerskap med Desenio

Let's talk about posters.... Ni som har följt mig ett tag vet att jag har arbetat med Desenio flera gånger och att jag byter ut mina posters i min lägenhet med jämna mellanrum. Nu är det faktiskt några månader sedan jag var inne och kikade på deras hemsida, och jag säger bara WOW. Jag har hittat SÅ många fina posters som jag mer än gärna skulle vilja ha!

Och för att göra detta inlägg lite roligare så tänkte jag prata lite om vilka kategorier jag föredrar när det kommer till just posters, och varför. Det låter väl intressant? Det finns ju några olika "stilar" och här nedanför har ni mina favoriter!

HERE / HERE / HERE

Först ut är quotes, eller citat som det så vackert heter på svenska. Jag tycker att det är så fint att ha peppande och personligt citat i sin lägenhet som lyfter verkligen en, och får en att bli påmind om det allra viktigaste i livet.

Vi alla har våra bagage och det är just dom resorna och upplevelserna som lett oss dit vi är idag <3

HERE / HERE / HERE

Detta är väl ingen kategori riktigt men jag kunde inte låta bli att ha med dessa i inlägget. Hur fina är inte dessa bilder? Så vackert med snäckorna, pärlorna och färgerna. Alla är så vackra, och jag tycker att dom gör sig finast ihop med varandra!

HERE / HERE / HERE / HERE / HERE / HERE

Next out är min absoluta favorit, nämligen svartvita motiv. Detta är något av det finaste jag vet, och min favorit-kombo är faktiskt tre svartvita motiv vid sida om varandra eller så matchar man ihop en bild i färg, ett citat och en svartvit bild. Här ovan har ni sex favoriter som jag på riktigt föll för!

Det första och det sista motivet har jag redan härhemma och dom är verkligen så fina, båda två!

HERE / HERE / HERE

Ni trodde väl inte att jag skulle glömma bort köket... nej nej nej, det gör jag aldrig. Här ovan har ni tre posters som jag gärna skulle vilja ha i mitt kök! Postern i mitten med Leighton Meester (för visst är det hon?) som äter pasta har jag redan och det är nog en av mina absoluta favoritposters från Desenio. Dom två andra hade passat SÅ bra in i mitt kök tillsammans med min bruna bänkskiva. Och så ser ju kakorna magiska ut!

_______________________________________________________________

Hoppas att ni tyckte att detta var ett intressant och roligt inlägg!
Ha en underbar dag vänner <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Plötsligt kände jag att min lägga behöver en riktig vår-uppdatering! Så mycket fint ju!! <3
nouw.com/matildaberlin
hilmak
hilmak,
Så mycket fina posters!! Blev riktigt sugen på lite nytt! <3
nouw.com/hilmak
IP: 82.99.3.229