INSPIRATION: LAMPS

I samarbete med Pålyset.se

Photos borrowed from Pinterest

Lampor, lampor, lampor... det måste ju egentligen vara den viktigaste inredningsdetaljen att ha i sitt hem? Or what do you say? Haha och det säger jag som fortfarande inte, efter tre år, äger en taklampa i mitt vardagsrum. Så går det när man inte hittar en som passar in! Min nya grej har blivit hängande fönsterlampor. Dom måste såklart inte hänga precis i fönstret utan kan hänga lite överallt i hemmet, t.ex. i ett hörn ovanför en myshörna som på bilden uppe till höger. Väldigt elegant och fint enligt mig!

Idag skriver jag detta roliga inlägg tillsammans med en hemsida som heter Pålyset.se. Som ni vet så älskar jag att hålla på med inredning och just lampor är en favorit! Pålyset.se har ett väldigt brett sortiment av alla möjliga lampor och dessutom till väldigt bra priser! Här nedanför har jag valt ut mina favoriter bland deras fönsterlampor som jag tänkte tipsa er om, nu när vi ändå pratar om den varianten.

Photos borrowed from Pålyset.se / 1 HERE / 2 HERE / 3 HERE

Visst är nr. 3 riktigt läcker? Om och när jag köper en större lägenhet eller ett hus i framtiden så skulle jag vilja hänga denna lampan framför mina fönster i vardagsrummet. Eller i köket kanske? Det återstår att se vart, men snygg är den iallafall! Nr. 1 är faktiskt den lampan som mina föräldrar har i sina fönster på övervåningen i sitt hus, så jag får lite nostalgiska känslor när jag tittar på denna lampan. Blev därför väldigt glad när jag såg att den modellen fanns på Pålyset.se!

Om ni själva skulle bli sugna på nya lampor så kan jag varmt rekommendera Pålyset.se! Dom har något för alla! Puss

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Wow vad detta är snyggt!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Heléna
Heléna,
Underbara lampor! Jag är en riktigt lampnörd och byter ut mina stup i kvarten - gillar att inreda med dem 😁 Kram 💖
lehdla.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229