INSPIRATION: CANVAS

I samarbete med Bestcanvas.se

Idag tänkte jag prata lite inredning tillsammans med er! Ni som läst min blogg under en längre tid vet att jag brinner för detta ämnet och det är dessutom så himla kul när ni uppskattar mina inlägg kring ämnet. Ni visar alltid så mycket kärlek och uppskattning för dom!

Någonting som jag älskar att använda i min inredning är tavlor av alla dess former. Det gör verkligen så mycket och lyfter både själva rummet och hela lägenheten! Jag har själv tavlor i varenda rum och jag är så nöjd både över helheten och känslan man får av bilderna! Jag skriver detta inlägg tillsammans med Bestcanvas.se, där man kan designa sin egen tavla och canvas!

Photos borrowed from Pinterest

Hur fint är det inte att sätta upp en tavla i sin lägenhet med en bild som man själv tagit? Kanske från en resa man har gjort, ett trevlig kväll med sina vänner, ett vackert fotografi, ett fint minne. Det är ju så fint och personligt att ha! Just nu har jag bara posters med bilder som andra har tagit och som jag har köpt via andra hemsidor, och jag har faktiskt blivit väldigt sugen på att beställa hem en canvas med ett motiv som jag själv har tagit.

Kan varmt rekommendera er att kolla in Bestcanvas.se om ni också börjar gå i tankar av att köpa hem en canvas till ert hem! Eller varför inte beställa hem en att ge bort i julklapp till någon ni tycker om? En personligare eller mer kärleksfull julklapp hittar man nog inte. Här nedanför visar jag er hur smidigt det är att beställa från Bestcanvas.se. Ladda upp vilket foto du vill använda, välj storlek på din canvas, bestäm design och voila! Färdigt & klart! Mycket smidigare än så blir det nog inte. Puss

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh alltså såna här detaljer kan ju göra så galet mycket för ett hem ❤️ Kram
nouw.com/happym
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Så galet snyggt, tack för tipset finfina du!! <3 Kramis!
nouw.com/lillystromqvist
IP: 82.99.3.229