HUNKEMÖLLER

I samarbete med Hunkemöller

Nu mina vänner, NU har jag ett otroligt roligt samarbete att dela med mig av till er! Jag blev så otroligt glad när Hunkemöller mailade mig för några veckor sedan och frågade om jag ville köra ett samarbete med dom. Yes yes YES! Jag älskar ju allt som har med underkläder att göra, och inte minst deras! Dom är så otroligt fina och vackra.

Maya stringtrosa, HERE / Maya bh, HERE

Först ut är detta fina vita set! Ett set med vita underkläder kan aldrig gå fel, och jag kände att jag behövde ett nytt så detta blev ju win win för mig haha. Detta är väldigt simpelt och vardagligt i modellen, men jag gillar det verkligen! Det är nästan dom modellerna som tilltalar mig mest & bäst. Detta set finns dessutom i flera olika färger!

Marcella Doutzen bh, HERE / Marcella Doutzen stringtrosa, HERE

Och här har ni i princip livets finaste underklädesset. Jag är ju en sucker för både underkläder och militärgrönt, så jag blev nästan knäsvag när jag såg detta på hemsidan & kunde helt enkelt inte låta bli att beställa hem det. ÄLSKAR modellen på bh:n! Jag var faktiskt lite rädd för att denna modellen inte skulle sitta fint på mig då jag har lite mindre bröst, men den passar verkligen alla former!

1 Stringtrosa HERE och bh HERE / 2 Kimono HERE
3 Stringtrosa HERE och bh HERE / 4 Stringtrosa HERE och bh HERE

Jag hade mer än gärna tackat ja till ovanstående produkter också! Kimonon är så otroligt fin, både i modellen och i färgen. Tänk vad lyxigt att slänga på sig en sådan när man vaknat på morgonen... Sedan måste jag verkligen slå ännu ett slag för nr. 4 (som är i samma modell som mitt vita set) - grymt fint och grymt bekvämt! Älskar dessutom den vinröda färgen.

Hoppas ni tyckte om detta inlägget. Ta hand om er <3

Puss & kram

  • Postad i: Style

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Ah, to-die-for underkläder 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
Emmamehrali
Emmamehrali,
ÅH, vad roligt med ett samarbete! De var riktig snygga!! 😃
nouw.com/emmamehrali
IP: 82.99.3.229