HOME Q/A

Såhär bor jag:
Just nu så bor jag i en lägenhet i (hyfsat) centrala Malmö. En tvåa på 56 kvm, med en inglasad balkong! Köpte min lägenhet för lite mer än tre år sedan & har bott här lika länge, och jag trivs så oerhört bra både i området och i lägenheten <3

Det bästa med mitt hem:
Det bästa är såklart att det är mitt hem, och att jag känner mig hemma. Sedan älskar jag alla rum minst lika mycket & tycker att köket är minst lika charmigt som mitt sovrum & mitt vardagsrum. Och så älskar jag ljusinsläppet när solen väl skiner - min lägenhet ligger i söder-läge så jag har sol nästan hela dagen (om den nu skiner dvs). Sedan är det otroligt mysigt att ha en balkong, även om jag inte tillbringar så mycket tid därute <3

Couch from Mio / Pillows from H&M and Rusta / Posters from Posterstore
Coffee table books from Chanel and Adlibris / Marble table from Vikens hantverkeri
Lion vase from H&M Home / Curtains from Hemtex

Här har jag bott tidigare i mitt liv:
Jag är uppvuxen i utkanten av Malmö tillsammans med min familj och bodde där fram tills jag flyttade hit!

Mitt drömboende:
Oj det finns så mycket alternativ haha... antingen en gigantisk takvåning i Rörsjöparken i Malmö; med högt i tak, kakelugn, dubbeldörrar, utsikt över hela Malmö, stort socialt kök, öppen planlösning, stora fönster & breda fönsterbrädor osv. Eller en lägenhet i ett gammalt industri-hus med tegelväggar överallt och gigantiska glasväggar till fönster. Sedan längtar jag tills jag bor i hus igen, fast då (förhoppningsvis) med min framtida man & vår familj. En dröm är dessutom att få bygga från grunden & designa det lite som jag vill.

Då flyttade jag hemifrån:
I november 2016 så köpte jag min lägenhet och i januari 2017 så lämnade jag mitt flickrum och mitt barndomshem, och flyttade till min lägenhet. Så sjukt att det redan gått tre år sedan jag flyttade hit haha. Tiden går så fort!

Flower vases from H&M / Chair from Ellos / Pillow from Jotex
Coffee table from Mio / Bed headboard from Sleepo

Min drömstad att bo i:
Jag kommer alltid vilja bo i Malmö & ha nära till min familj <3 har dessutom bara bott där så jag vet inte hur det känns att bo någon annan stans, men jag drömmer även om att få bo i NY. Eller vid en liten sjö med privat brygga i Småland. Min bästa vän's familj äger ett sommarhus utanför Gränna och jag älskar lugnet & trivs så otroligt bra däruppe!

Såhär skulle jag beskriva min inredningsstil:
Beige, grått, svart, vitt... simpelt, skandinaviskt, mysigt & natur. Jag tycker att det mesta är snyggt och hittar alltid nya favorit-stilar & vill därför också ständigt göra om haha. Jag älskar att hålla det simpelt samtidigt som jag hade tyckt det var ballt och fint med väggarna målade i en fin rosa pastellfärg.

Photos borrowed from Pinterest

Det här kommer aldrig in i mitt hem:
Såna fula citat som man klistrar på väggarna haha. Glömmer aldrig när jag var på visning i min nuvarande lägenhet och dom tidigare ägarna hade en "romantisk" och "fin" text över sänggaveln i sovrummet... :) det roliga är att om jag hade skrivit detta inlägget för lite mer än ett år sedan så hade jag sagt trä, men idag älskar jag det. Jag tror att jag blivit lite påverkad av mitt jobb, där 50% av möblerna är i trä haha.

Lägenhet eller hus:
Hus! Det är jättemysigt med lägenhet & jag trivs jättebra, men I can't wait tills jag bor i hus igen. Det blir en sådan frihet med egen trädgård, inga grannar som man hör genom väggarna, egen tvättstuga (haha) osv. Tänk lyckan över att ens barn bor grannar med sina bästa vänner i framtiden - nej fy det längtar jag efter <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Du har det så himla fint Malin! Wow <3
nouw.com/isabylund
corneliaeri
corneliaeri,
Vilken mysig lista <3
nouw.com/corneliaeri
IP: 82.99.3.229