HJÄRTLIGT

I samarbete med Hjärtligt

Hair products from Hjärtligt

Tjena överexponerade bilder, men solskenet gör bilderna väldigt mycket mer trevliga oavsett vad! Kolla vilka fina produkter jag fick hem innan jag åkte iväg! Jag ska nämligen göra ett roligt samarbete med Hjärtligt där jag ska få prova deras hårprodukter.

Här nedanför har jag listat vilka fyra produkter som jag är mest taggad på att få prova och om någon månad eller två, så kör vi en recension helt enkelt. Låter det bra? Ni tycker ju om att läsa recensioner så jag kan inte riktigt tänka mig att någon av er säger nej haha ;) Puss

Hair strength drops

Denna lilla goding ser jag faktiskt väldigt mycket framemot att få prova! Mer glans i håret tackar man ju inte nej till. Mina toppar kan ibland - speciellt på hösten & vintern och när det är krispigt kallt ute - se lite torra ut, och då tror jag att denna produkten kommer göra under för mina toppar. Det ska bli kul och se!

Balsam and shampoo original

Jag är en sådan person som köper olika shampoo och balsam hela tiden, för att jag tycker det är kul att prova nytt. Shampoo som shampoo tänker jag... men så är det ju verkligen inte. Enligt recensionerna så ska dessa två produkter vara jättebra så jag har verkligen höga förväntningar!

Dry shampoo, transparent

En produkt som jag faktiskt redan provat... och älskar! När jag har använt mina andra torrshampoon så har det nästan alltid blivit en "mjölig och dammig hinna" på håret - svårt att förklara men jag tror många av er vet vad jag menar - och det är ju inte så charmigt haha. Detta är grymt! Jag ska förklara mer ingående hur jag gör i nästa inlägg, men borsten gör det enklare (och roligare haha) att applicera & det blir ett naturligare och bättre resultat!

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Jamen kan vi ta en stund för solskenet till och börja med?? 😍 och sen en för produkterna? Låter ju så bra ju!!
nouw.com/matildaberlin
Sara
Sara,
skulle du kunna göra ett inlägg där du visar hur du redigerar dina Instagram bilder? Älskar ditt flöde.
malinkirstine
malinkirstine,
Tack snälla <3 Det kan jag absolut göra! Kram
nouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229