HELLO MARCH

Hej och välkommen mars (några dagar i efterskott haha) <3

Jag är så taggad på lite ljusare och varmare dagar, och vår! Herregud vad jag längtar efter våren. Men alltså... firade vi inte precis nyår haha? Dessa två månader har gått så otroligt snabbt. Jag skriver det i början varje månad men fy, jag börjar faktiskt få lite åldersnoja för att tiden bara springer förbi. Helt plötsligt är man 40 år :)

Iiiiiallafall! Idag tänkte jag faktiskt skriva ett inlägg som jag inte skrivit... någonsin? Jag tänkte nämligen rabbla upp mina favoriter från månaden som gått. Det blir lite blogg style a'la 2008 med andra ord haha. Ni får ju gärna skriva vad ni tycker i kommentarerna - tycker ni om det så kan jag kanske fixa så att det blir en återkommande kategori! Jag ska inte lova för mycket bara haha.

_________________________________________________________

Stund

Men gud vad svårt. Jag tycker faktiskt att månaden har innehållt många fina stunder! Det finns ju en specifik stund som övervinner dom flesta men då det innefattar en födelsedagspresent så kan jag inte berätta den för er än haha. Annars måste jag slå ett slag för alla hjärtans dag som jag spenderade med mamma och pappa, och Olivia's baby shower som vi överraskade henne med i helgen <3

Skönhet

Definitivt ovanstående produkt som är helt magisk! Jag har börjat att lägga den antingen innan min nattkräm på kvällen eller som en återfuktande "primer" innan jag lägger mitt smink på morgonen. Den är verkligen så otroligt bra! Och den återfuktar mitt ansikte ordentligt, vilket jag behöver efter denna "kalla" vintern haha.

Instagram-konto

Det är väl ingen suprise att jag säger @hannasch då hon är min favorit och girlcrush året runt haha. Men jag måste också slå ett slag för @lovisawallin! Båda tjejerna inspirerar mig med i princip varenda bild & outfit dom lägger upp, plus att jag älskar Hanna's fina och vackra texter som får en att inse vad som är viktigt i livet.

Låt

To die for - Sam Smith
Bulletproof - Dotter
Ba Lev (feat. Imenella) - SAMI
We are one - Frida Öhrn
Kommer hem - SAMI
Sluta aldrig gå - Sonja Aldén
Pick sides - Sabina Ddumba

TV

Jag kollar knappt på tv haha, men här måste jag säga Melodifestivalen och Vänner <3

Klädesplagg

Jag skulle gärna vilja säga min trenchcoat och min nya väska, men jag har inte invigt dom än så det känns lite fel. Därför säger jag min beiga kappa, mina chunky boots och min nya topp i fejk-läder som jag invigde i helgen! Den sistnämnda får mig att känna mig SÅ cool och SÅ snygg!

_________________________________________________________

Vad tycker ni om detta koncept? Är det något jag ska fortsätta med? Berätta gärna vad ni tycker <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Michaellas_blog
Michaellas_blog,
Älskar konceptet så roligt att läsa. Läser gärna fler 😊 <3
nouw.com/michaellas_blog
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Alltså wow! Din nya topp var ju så snygg.
nouw.com/jossustravelpics
IP: 82.99.3.229