HELGENS PLANER

Hur mår ni? Är ni friska och krya? <3

Här har det tyvärr ekat tomt i några dagar. Haha så blir det ibland när livet kommer emellan! Jag mår iallafall bra! Jag jobbar väldigt mycket just nu och det är bara otroligt kul, men därför har bloggen fått lida lite dom senaste dagarna. Helgen är äntligen här och jag tänkte dela med mig av mina planer! Har ni något roligt som ni ska hitta på?

Indoor slippers from Shepherd / Glasses from Cervera

FREDAG
Jobbar fram till 16, och därefter ska jag kidnappa iväg mamma och pappa på en mysig eftermiddag! Pappa har nämligen jobbat hemifrån i ca. 3 veckor och nämnde att han är ganska trött på att bara sitta hemma... så jag tar tillfället i akt och planerar att dra iväg både honom och mamma på något mysigt och roligt!

LÖRDAG
Jobbar fram till 16, och därefter är jag hembjuden till mamma och pappa för påskmiddag. Så mysigt! Det lär dock kännas lite konstigt då mormor inte lär vara med, men jag tänker att jag tittar in en annan dag och lämnar en blomma.

SÖNDAG
Jobbar fram till 16, och därefter ska jag träffa Linnéa! Det ska bli SÅ mysigt! Jag tror att vi kommer handla hem något gott eller så lagar vi något tillsammans, och kanske dricker ett (flera) glas bubbel haha. Och snackar massa skit! En perfekt tjejkväll med andra ord!

__________________________________________________________

Glad påsk på er mina vänner!
Hoppas att ni får en fantastisk helg trots omständigheterna <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Glad påsk! Hoppas helgen blir fin <3 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åhh! Hoppas du får en supermysig helg hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin