HELGENS PLANER

Blazer from Pretty little thing / Top from Ginatricot / Necklaces from Safira

Hoppas att ni alla mår bra trots omständigheterna i världen <3

Idag är det äntligen fredag igen och helgen är på ingång... och jag tänkte dela med mig av mina planer, vilket tydligen är ett vinnande koncept! Har ni några roliga planer inför helgen? Hur ser förresten era vardagar ut just nu? Jobbar ni/går ni i skolan som vanligt eller är ni hemma? Mitt liv ser ut "som vanligt", men jag tänker ständigt på alla andra som sitter i karantän, förlorar sina jobb eller är ensamma... det är inte lätt alltså. Jag hoppas verkligen att allt detta är över snart.

__________________________________________________________

FREDAG
Jobb 9-17, därefter har jag inga planer. Funderar på att köpa hem sushi till middag & äta framför Desperate housewives. Det har blivit lite av en standard-grej för mig, då bussen jag tar från jobbet stannar utanför mitt favoritställe som har den bästa sushin ;)

LÖRDAG
Jobb 10-16, och efteråt ska jag träffa Emely! Vi har inte planerat vad vi ska göra än men vi har inte setts på väldigt länge då hon varit utomlands, så det blir säkert mysigt oavsett! Jag är lite sugen på att shoppa nya kläder haha.

SÖNDAG
Jobb 10-16, och på kvällen kommer Linnéa hem till mig! Vi tänkte äta något gott tillsammans och bara ha en mysig söndagskväll ihop. Det gäller ju att vara försiktig med tanke på hur världen ser ut, men jag tror samtidigt inte på att man ska stanna upp sitt liv <3

Puss & kram

  • Postad i: Style

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Hoppas du får en fin helg! Kram
nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229