HELGENS PLANER

Och härmed välkomnar jag min lediga helg med STORA armar! Jag har nog inte haft en ledig helg på... tre veckor tror jag, så jag ska verkligen njuta av dessa dagar haha. Okej inte för att det är så jobbigt att jobba helg då jag alltid slutar 16.00, men tänk er tanken av att vakna upp en lördag och vara ledig? Jag har nästan glömt hur det känns haha.

Och som den intressanta bloggare jag är så vet jag att ni alltid vill veta vad som händer i mitt liv (driver haha), så här kommer helt enkelt mina planer för helgen! Jag tycker ju själv att det är kul att läsa hos andra så jag hoppas att ni tycker det är lika kul att läsa om mina planer haha. Ha en grym fredag vänner!

FREDAG
Jag är lediiiiiig och har dessutom iiiinga planer. Herregud vad skönt. Om jag känner Sverige rätt så kommer det blåsa och regna hela dagen, så jag kommer antagligen ligga inne i lägenheten hela dagen och kolla Big Brother haha. Nej skämt å sido. Ska försöka tvätta & städa lite, och även passa på och träffa min älskade mormor som varit i Gambia under två veckor <3

LÖRDAG
Idag ska jag vakna upp UTAN att alarmet ringer, utan istället sova ut och förhoppningvis vakna av att solen skiner utanför! Och sedan bara ta dagen som den kommer. Det hade varit helt otrrrrroligt underbart! Jag har som sagt inga planer men jag ska försöka ragga upp någon kompis som vill hänga antingen på dagen eller kvällen! Det hade varit mysigt att gå på bio?

SÖNDAG
Mamma gav mig och resten av min familj biljetter till en Robin Hood-teater i julklapp, och idag är det dags att gå! Jag har förr mig att föreställningen är vid 13.00, och därefter har vi snackat lite löst om att äta middag på en mexikansk restaurang här i Malmö. I vilket fall som så ska det bli otroligt mysigt med en familjedag <3

Puss & kram

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå magiskt fint 🤩
nouw.com/linnealiebig
Matildaberlin
Matildaberlin,
Njut, njut, njuuuuuut hjärtat!! Det är du verkligen så himla värd <3
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229