HELGENS PLANER

Me a couple of months ago

Yes you heard me - jag tar minsann helg lite tidigare då jag är ledig fram till tisdag! Det blir lite mindre jobb nu för min del då Scorett behövde dra ner på timmar & jag bara jobbar 50% på Hulténs, men vem vet... det kanske löser sig på annat håll. Hur mår ni idag? Jag tänkte dela med mig av helgens planer & samtidigt önska er en fin sådan! Puss

_________________________________________________

TORSDAG
I förmiddags var jag faktiskt iväg på en intervju! Berättar såklart mer om det om det nu skulle gå vägen :) Sedan mötte jag upp Michelle i stan för att umgås lite & shoppa. & ikväll har jag planerat in att träna med min svägerska!

FREDAG
På morgonen ska jag få en matleverans och sedan har jag planerat in ett träningspass med Michelle vid 13. Resten av dagen har jag iiiiinga planer. Ska nog fråga mamma & pappa om dom är fria & vill äta middag med mig.

LÖRDAG
På dagen ska jag nog hänga med min pappa! Planen var att vi skulle åka till Ikea och köpa ny tv-bänk till mig, men jag tror att jag väntar med det haha. Jag vet inte om ni har hört det men det sägs att januari är årets fattigaste månad & det kan jag nästan intyga ;) På kvällen ska jag på dejt!

SÖNDAG
På dagen ska jag umgås med min bror! Jag fick en shoppingrunda av honom när jag fyllde år så det ser jag verkligen framemot! På kvällen kommer Michelle och Ida hit på middag & bubbel! Jag tänkte bjuda på hemmagjorda poke bowls, vilket jag tror kommer bli en succé ;)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229