FAVORITES/HAIR

Ni uppskattade verkligen mitt inlägg där jag berättade om mina favoriter bland sminket (HÄR), så idag tänker jag visa mina favoriter när det gäller håret. Jag är väldigt i mån om mitt hår och försöker egentligen använda så lite produkter som möjligt, men let's go!

Plastic tassels from KICKS Dessa köpte jag faktiskt häromdagen så jag har knappt hunnit använda dom. När jag sätter upp håret i någon rolig frisyr och inte vill att mina svarta tofsar ska synas så använder jag en sån här istället - mycket snyggare och enklare!

Heat protection spray from TRESemmé Jag låter oftast mitt hår självtorka, men har jag brottom eller ska iväg "direkt" efter duschen så får jag tyvärr föna det. Innan jag börjar föna det så får mitt hår drypa av detta värmeskyddet från TRESemmé. Det är grymt och skyddar upp till 230 grader!

Dry shampoo from Batiste, in "Floral essence" Tror knappast att ingen av er har missat Batiste's torrshampoo - detta är mitt absoluta favorit!

Protection glove from Nume Jag plattar aldrig mitt hår och om jag lockar det så sker det ungefär två gånger om året. För några veckor sedan fick jag hem denna handsken från Nume och den fungerar jättebra! Det blir mycket lättare att locka håret för man slipper tänka på att man ska bränna sig.

Brush from Tangle Teezer My holy grail-product! Dock behöver jag köpa en ny, för denna har samlat på sig en hel del damm dom senaste två åren. Äger ni en Tangle Teezer? Om inte, köp en! Den är mycket skonsammare och snällare mot håret än vad många andra borstar är.

Argan Oil from Nume När jag har tvättat håret så försöker jag komma ihåg att lägga i Argan-olja i topparna/längderna. Denna från Nume har jag inte haft i min ägo så speciellt länge men den har redan blivit en stor favorit. Luktar helt underbart och fungerar lika bra! Tips tips!

Extreme anti-snap from Redken Ytterligare en holy grail-product! Vet verkligen inte vad jag hade gjort utan denna.... Jag tar ungefär fyra pumpar och fördelar överallt i håret innan jag ska föna det. Den motverkar friss och räddar verkligen mitt hår under månaderna när termometern ligger på eller under 0.

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

Sanna | Design & Beauty,
Åh så många bra produkter du verkar ha, jag blir ju riktigt shoppingsugen... 😋
sannasrum.se
Alice,
Tresemme har verkligen bra produkter!
www.alicem.devote.se
IP: 82.99.3.229