DESENIO OUTLET

I samarbete med Desenio Outlet

A couple of years ago / My favourite posters from Desenio

Ni som har följt mig ett tag vet att jag har arbetat med Desenio en hel del. Jag älskar ju deras posters & byter gärna ut dom med jämna mellanrum för att "fräscha upp" och "förnya" lägenheten. Att bara byta ut en poster, ett handtag eller en kudde gör så himla mycket!

Under alla dessa år som jag har arbetat med dom så har jag missat att Desenio Outlet existerar haha. Visste ni detta? Det är ju en fantastisk nyhet! Det är alltså en hemsida där dom säljer ut olika posters till 50%. Hur bra? Och jag vet - så fort man hör "outlet" eller "utförsäljning" så suckar man och tror att det bara är dom tråkiga grejerna kvar... men inte här! Nej nej nej. Jag har hittat MASSOR med posters som jag gärna hade hängt upp i min lägenhet, så jag skulle faktiskt säga att deras outlet är grym!

1 "Make up your life" poster, HERE / 2 Hope poster, HERE / 3 Window silhouette poster, HERE
4 Black balloons poster, HERE / 5 Classic frozen ice cream poster, HERE / 6 Baroque
stucco poster, HERE
7 Frozen margarita poster, HERE / 8 Woman on bed poster, HERE / 9 Pink flowers poster, HERE

Kolla vad många fina posters jag hittade! Dessa ovanför är mina favoriter. Nr. 2 får mig att tänka på NK-påsarna haha, och nr. 4 får mig att vilja fylla mitt sovrum med ballonger. Så fina! Och vill ni veta det bästa av allt? Nästan alla posters som jag har länkat här ovanför kostar under 100 kr! Det kan ju annars bli ganska dyrt att köpa nya posters till hemmet - framför allt för mig som har ca. 10-12 ramar att fylla haha.

Nej i framtiden när jag återigen blir sugen på att byta ut mina posters här hemma så ska jag definitivt kolla in sortimentet hos Desenio Outlet! Det är väl alltid värt att spara lite pengar samtidigt som man köper något man tycker om & dessutom värnar om miljön. Så bra grej att dom inte kastar det dom inte får sålt, utan kör en outlet! Heja heja! Ha en fin dag vänner! Puss

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Love 😍😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh mn hur bra, det ska jag ha i åtanke!! <3 Stor kram vännen!
nouw.com/lillystromqvist
IP: 82.99.3.229