BYTA BATTERI VS. KÖPA NY MOBIL

I samarbete med Phonehero

Jag har insett på sistone att batteriet på min telefon blivit lite sämre och sämre. Det sägs tydligen att det brukar bli sämre efter ca. 2 år, och i november var det faktiskt så lång tid sedan jag köpte min. Är det bara min telefon som börjar få dålig batteritid? Allt annat på min mobil fungerar felfritt i sig så att köpa en helt ny mobil känns egentligen bara onödigt och skadligt för miljön, och därför blev jag väldigt glad över att Phonehero hörde av sig och ville köra ett samarbete med mig! Det är ju så himla mycket bättre att laga sin iPhone än att som sagt köpa en ny.

Det gör mig faktiskt väldigt glad att företag blir mer och mer miljövänliga med sina tjänster. Man gör ju t.ex. miljön och världen en tjänst (och sig själv och sin plånbok haha) genom att laga det som behövs på sin nuvarande och begagnade telefon istället för att köpa en ny för flera tusentals kronor. Att byta batteri hos Phonehero kostar endast 599 kr, vilket är en stor skillnad i jämförelse med en ny mobil från Apple som kostar ca. 10-12.000 kr.

iPhone case from Ideal Of Sweden / Hoops and necklaces from Safira

Så hur vet man när det är dags att byta batteri? Dels kan man märka att man har en sämre batteritid, men man kan även märka det genom att batteriprocenten börja hoppa fram och tillbaka eller att mobilen oväntat stänger av sig. Någonting som jag inte visste om är att man kan kontrollera batterihälsan själv! Gå in på Inställningar och sedan på Batteri. Om det står "Service" eller om hälsan är under 85% så börjar det bli dags att byta. Här kan ni läsa mer om hur man bytar batteri på en iPhone 8.

- Riktiga original-batteri tack vare deras avtal med Apple
- Boka tid i Malmö eller i Stockholm...
- ...eller skicka in mobilen & Phonehero bjuder på frakten
- Att byta batteri går snabbt & är billigt
- Efter ca. 2 år börjar batteriets hälsa bli försvagad

Om ni själva skulle behöva byta ert batteri så får ni 150 kr rabatt om ni anger MALIN150 hos Phonehero. Det var redan billigt med 599 kr - och med min kod så kostar det alltså bara 449 kr. Som taget ju! Puss

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Så bra tips!!
nouw.com/chanapha
Malin
Malin,
ÅH så bra samarbete! Och WOW för ditt snygg skal.
nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229