BEOS

I samarbete med Beos Beauty

Face cleaning machine brush from Beos Beauty

Jag har kickat igång ett otroligt roligt samarbete tillsammans med Beos Beauty! Jag har länge velat prova deras ansiktsrengöringsborste (är det ens ett ord haha?) och nu äntligen ska jag få lov att göra det! Vi kommer köra ett långsiktigt samarbete tillsammans under hösten och jag kommer helt enkelt skriva recensioner & inlägg kring produkten, hur den fungerar och vad jag tycker. Hittills, så är jag förälskad!

Collagen boorster serum / 24k gold facial cleanser

Förutom borsten så fick jag även två av deras produkter som jag hört väldigt gott om! Först ut är deras Collagen booster serum som ska göra huden fastare, slätare och spänstigare. Det slätar ut linjer och förebygger rynkor! Nu när jag fyllt 26 år så känner jag att jag behöver det ;) Andra produkten är en ansiktsrengöring med 24k guld! Den rengör på djupet och återfuktar.

Hoppas ni tycker att detta ska bli lika intressant & roligt som jag tycker! Jag ser verkligen framemot att visa mer om borsten och hudvården, och berätta mer om hur den fungerar. Fråga om där är något ni undrar! Ta hand om er! Puss

  • Postad i: Beauty

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, blir sugen på detta nu 🤩
nouw.com/linnealiebig
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Neej men detta vill jag ju testa, låter superspännande ju!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229