RECIPE/PESTO PASTA

Enkla och lättlagade middagar är ju det bästa och smidigaste som finns egentligen haha. Även om jag älskar att laga mat så orkar jag oftast inte ställa mig och laga mat efter jobbet på vardagarna till bara mig själv, och då är dessa enkla maträtterna perfekt. Detta receptet är så himla gott och det måste ni prova om ni gillar pesto, pasta och ost haha! Puss

_________________________________________________

PESTO PASTA

2 portioner

INGREDIENSER

150 g pasta
2 msk pesto
2 tsk naturell kvarg
2-3 dl riven parmasanost

SÅHÄR GÖR DU

1. Koka pastan så att den blir som du vill ha den. Jag själv föredrar al dente!
2. Häll av vattnet och tillsätt lite olivolja.
3. Blanda ner parmesanost, pesto och kvarg och rör ihop så att det blir jämnt över all pasta.
4. Servera med några körsbärstomater och ett glas vin!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *