MIN HELG I BILDER

Hoppas att ni har haft en fin helg! Jag tog paus från bloggen och spenderade helgen med min familj, vilket jag behövde <3 Puss

I fredags gjorde jag absolut ingenting, vilket var så skönt. Det var fredagen den 13:e så jag var lite på min vakt för att ingenting dåligt skulle hända mig haha. På kvällen lagade jag lax med blomkål och sparris till middag! Blomkål är min nya obsession i matväg haha. Älskar att koka dom en kort stund och därefter steka dom i lite smör! Så gott!

Blev så himla sugen på något gott till fredagsfilmen så jag traskade iväg till Ica och köpte allt som jag var sugen på haha. Nya favoriterna är kantarell-krämen och jalapeño-krämen från Créme Bonjour som jag äter på fröknäcke! Prova! Ni kan tacka mig sen!

Jag bäddade ner mig i soffan, kletade på en ansiktsmask från Glamglow (den gröna som jag skriver om här), drack äpple-cider, kikade både på Vänner och 27 dresses och åt alldeles för mycket gott haha. Det är en av mina favoritfilmer! En perfekt fredagskväll!

 

I lördags kom pappa hem till mig och vi började måla min hall! Vi har kommit jättelångt med renoveringen nu vilket är så himla kul! Snart är det färdigt! Målningen var faktiskt det som jag trodde skulle bli roligast med hela projektet men fy vad jobbigt det är haha. Svetten rann på både mig och pappa efter bara någon timme haha, men det blev så himla bra!

På kvällen bjöd mamma och pappa hem mig och mormormiddag. Vi åt grillad entrecote med sallad och ugnsbakad nypotatis (tyvärr inte svenska haha), och det var så gott! Jag fick sommarkänslor av att känna doften av grillad mat! Så underbart!

Vi mös till det i soffan framför Smartare än en femteklassare (någon annan än jag som älskar det programmet?! Även om man känner sig dum som knappt kan något haha) med lite efterrätt och därefter poppade vi popcorn och såg en favoritfilm – After the sunset!

Igår fortsatte jag och pappa måla det sista, så nu är vi äntligen färdiga med den biten. Vi hann med en söndagsfika hos min älskade mormor (<3) innan vi åkte till Ikea för att handla allt som behövs till hyllsystemet i garderoben. LÄNGTAR verkligen tills allting är färdigt och jag kan visa er före- och efter-bilder!

På kvällen bäddade jag ner mig i soffan, tittade på Vänner och lagade pesto-pasta med kyckling. Kastade bara ihop något som jag hade hemma men det blev så gott. Var verkligen helt slut efter att ha varit igång och målat och byggt tillsammans med pappa hela helgen, så det var skönt att äntligen få vila och sitta still.

8 thoughts on “MIN HELG I BILDER

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *