REVIEW/GLAM GLOW/GRAVITYMUD

Gravitymud in ”Goldar” from Glamglow / Gravitymud in ”Rita repulsa” from Glamglow

Jag har nog inte varit såhär glad på länge haha. Som ni vet så älskar jag hudvård i alla dess former, och Glamglow är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till ansiktsmasker. För någon vecka sedan fick jag hem mitt första PR-utskick därifrån (yes you heard me, jag är from now on uppskriven på deras lista!!!) och i paketet låg dessa två peel off masks!

Det finns väldigt många som föredrar sheet masks framför peel off masks, men jag tillhör inte den kategorin. Dessa två är grymma! Dom doftar jättegott, är enkla att applicera, återfuktar litegrann och ger ansiktet lyster. Recommend recommend! Puss

21 thoughts on “REVIEW/GLAM GLOW/GRAVITYMUD

  1. Omg vill testa :) Hoppas att jag tål ingredienserna bara ;)
    sv; Hahah men eller hur..och de tror seriöst man vill ta kontakt och lösa problemen..haha vem fan vill ens ha en sån person i ens liv? Vem fan vill ens försöka prata ut och lösa problemen med en sån? Inte då jag..såna håller jag mig undan, de är för mycket drama och falskhet men de är inte klokt hur folk håller på, och hur de argumenterar. Det är ok att de gör saker, men när andra gör exakt samma sak, nej det är fan inte okej HAHAH :D You are a bad person..wtf är de inte fjortisar som argumenterar så? :P Kram babe

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *