5 THINGS

Även om jag älskar mitt långa raka hår så önskar jag verkligen att mitt hår såg ut såhär när jag vaknade varje dag. Trivs så bra med lockigt hår, och det är så fint och vackert! Synd bara att mitt hår har sämst kvalité och att lockarna knappt håller i 5 timmar haha.

Exfoliating scrub, HERE / Day cream, HERE / Night repair serum, HERE

Några av er har frågat mig vilka hudvårdsprodukter jag använder och här ovan har ni mina tre favoriter just nu! Först kör jag skrubb, därefter serumet och till sist dag-krämen. Serumet levde verkligen upp till mina förhoppningar och är helt fantastiskt!

Jag har hittat en ny favoritgrupp som heter Hov1 haha. Både denna och deras låt Gift går ständigt på repeat hos mig! SÅ bra!

Jag har bott i min lägenhet i snart 1,5 år och har fortfarande inte hittat någon taklampa till mitt vardagsrum haha. Jag försöker att leta hela tiden men jag hittar aldrig någon som jag tycker är snygg, och hittar jag någon som jag gillar så kostar dom minst 5000 kr. Denna såg jag inne på Hornbach i helgen och jag gillar den faktiskt jättemycket! Vad tycker ni?

En fin detalj på en helt vanlig t-shirt som jag köpte på Mango för några veckor sedan! En ny favorit helt enkelt!

13 thoughts on “5 THINGS

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *