MIN HELG I BILDER

Hoppas att ni har haft en bra helg! Min började redan i torsdags då jag var ledig och sedan dess har jag varit både i Göteborg och Helsingborg tillsammans med Cassandra. Vi har haft det SÅ himla bra och nu har dessutom ÄNTLIGEN våren kommit hit! Puss

PS. GLÖM INTE min tävling tillsammans med Caseapp (HÄR), där ni kan vinna ett presentkort värt 300 kr!

I torsdags körde jag och Cassandra upp till Göteborg och vi var framme strax innan 14. Vi checkade in på Gothia towers (så himla fint och fräscht hotell!) och bestämde oss för att ta en runda på stan. Vi hann in på Espresso house innan det började spöregna utanför, så där stannade vi ett tag haha. Vi shoppade lite innan vi åt middag på vårt favorit-ställe Pinchos!

Vi gick tillbaka till hotellet och jag svirade om och lockade håret för att sedan se….

….Danny Saucedo’s show NU! Vi köpte biljetterna redan i oktober och har räknat ner dagarna sedan dess haha, och nu äntligen skulle vi se hans show. Har ni sett den? Om inte, gör det! Så himla himla himla bra och underhållande! Hade gärna kunnat se den igen!

Som sagt – så himla bra och grym show!

Efter showen gick vi upp till hotellets skybar där vi drack varsin mojito. Livet på en pinne, minst sagt!

I fredags vaknade vi strax innan nio och begav oss till hotellets frukostbuffé. Detta hade vi båda längtat efter haha – hotellfrukost är ju något av det bästa som finns! Och dom hade verkligen allt: bacon, juicer, äggröra, bullar, pannkakor, grönsaker, yoghurt, ostbricka osv.

Vi checkade ut redan vid 11 och bestämde oss för att styra bilen mot Varberg. Vi hann med lite shopping och en promenad vid deras hamn innan vi körde vidare hem till Helsingborg. Resten av kvällen spenderade vi hemma. Vi lagade halloumi-burgare och mös i soffan framför Crossroads.

Det känns verkligen som att allt vi gjort under dessa dagarna är att äta mat haha, men det finns ju egentligen ingenting bättre än det. I lördags hade vi bokat brunchKitchen and table och WOW. Det var så otroligt gott! Det fanns verkligen allt möjligt man kan tänka sig att en brunch ska innehålla, och lite till. På min tallrik ovanför ser ni tonfiskröra, surdegsbröd, äggröra, bacon, caesarsallad, färska räkor, gravad lax och ägghalvor. Mums!

När vi hade ätit färdigt så hade vi ingenting planerat, utan bestämde vi oss för att ta båten över till Helsingör. Jättemysigt!

När vi kom hem så satte vi oss på balkongen, drog bort alla fönster och njöt av solen och värmen. Så underbart! Årets första vårkväll! Vi drack mousserande vin, åt chili cheese (min nya obsession haha), lyssnade på musik och bara njöt av att solen och därefter den fina solnedgången. Kolla bara! Älskar verkligen sådana kvällar!

Igår tog jag mitt pick och pack och åkte hem till Malmö igen. Det var som sommar i luftentermometern visade 16 grader, solen sken och jag kunde gå i t-shirt utan att frysa. Jag minns knappt senast när jag behövde ta av mig jackan för att det var för varmt ute haha.

Så fort jag lämnat mina grejer hemma, så begav jag mig till mormor som bjöd på traditionell söndagsfika <3

Jag gick bort till Ica när jag kom hem och köpte fläskfilé och sparris, och lagade mig en god söndagsmiddag. Blomkålspuré är något av det godaste jag vet just nu! Prova! Så himla gott! Resten av kvällen låg jag nerbäddad i sängen, drack te och tittade på Vänner innan jag somnade. Som alla andra kvällar haha, men en lugn kväll var precis vad jag behövde efter att ha varit iväg i fyra dagar.

25 thoughts on “MIN HELG I BILDER

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *