TÄVLING/CASEAPP

I samarbete med Caseapp

Own designed iPhone case and Macbook skin from Caseapp, HERE

Äntligen är det dags för en ny tävling tillsammans med Caseapp! Jag har lyckats samla på mig en hel del skal därifrån genom våra samarbeten och byter nog mobil-skal lika ofta som jag byter strumpor haha, men det är bara kul. Dessa två produkterna ovanför är mina två senaste tillskott och jag älskar att dom går i ett blommigt och vårigt tema!

Tillbaka till den roliga tävlingen – idag har en av er chansen att vinna ett presentkort värt 300 kr. För detta kan ni beställa antingen ett skal till er telefon eller ett skin till er telefon eller dator, och självklart får ni designa det precis hur ni vill för en personlig touch!

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)
– Berätta gärna hur ni tänkte designa ert skal/skin

Jag avslutar tävlingen om några dagar och mailar då en lycklig vinnare! Lycka till mina vänner! Puss

AVSLUTAD!!!!

7 thoughts on “TÄVLING/CASEAPP

  1. Så snyggt att klä in datorn alltså!!!!
    Svar: Men visst är det! Älskar Blocket och även andra säljsajter med som Tradera, urbra!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *