OLDIE BUT GOLDIE

Denim jacket from Primark / Chain bag from Scorett / Sneakers from Nike / Top from H&M

Satt och bläddrade igenom min blogg för några dagar sedan och tappade nästan hakan när jag insåg att det redan gått ett år sedan jag tog dessa bilderna. Det känns verkligen som att det var igår! Blir dessutom liten sugen på att plocka fram mina fishnet tights och börja använda dom igen. Denna dagen var nog sista gången jag hade dom på mig haha.

Idag har jag och Cassandra kört upp till fina Göteborg. Vi ska stanna här till imorgon, för ikväll ska vi se Danny Saucedo’s show och äta middag på Heaven 23! Det ska bli så himla mysigt! Resten av helgen spenderar jag därefter hos henne i Helsingborg. Ha en fin torsdag! Puss

___________________________________________

PS. Vinnaren i min tävling tillsammans med Smakbox är Mathilba! Grattis tjejen! Puss

21 thoughts on “OLDIE BUT GOLDIE

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *