MIN VÅRGARDEROB 2018

Våren är äntligen här! Det är nog min favoritårstid, då man har en massa härliga varma månader framför sig. Och så kan man (förhoppningsvis) dessutom lägga halsduken och mössan på hyllan för några månader! Jag skrev två inlägg under hösten 2016 (HÄR) och 2017 (HÄR) där jag listade vilka trender och plagg jag tänkte köra på, och eftersom ni uppskattade dom så kör vi ett inför våren också. Puss

Photos borrowed from Pinterest

CHECKED
En av mina absoluta favorit-trender för tillfället och jag vill helst bära det så fort jag får chansen! Jag tycker att det är så elegant, ballt och snyggt haha! Jag äger hittills en blazer i mönstret och skulle vilja ha ett par byxor, men jag har inte hittat några som sitter bra än.

BALLA SOLGLASÖGON
Ni alla har nog sett dom ovala balla solglasögonen som cirkulerar runt på nätshopparna (om inte, kolla bilden till höger här nere). Jag känner väl innerst inne en liten hatkärlek för dom haha, men dom är ju faktiskt egentligen ganska balla! Dom livar upp vilken outfit som helst!

RED + PINK
En färgkombination som vi har fått se mycket av på sistone är rött matchat med rosa. Hade ni frågat mig om trenden för flera flera år sedan så hade jag nästan kräkts av tanken, men idag älskar jag denna kombon! En stickad tröja som är både rosa och röd, tillsammans med ett par svarta skinny jeans, lack-boots och en kappa och man är ready to go!

DENIM
Tidigare har jag bara levt i svarta skinny-jeans, men på sistone har jag börjat tycka om blåa jeans. Det passar ju till allt!

COATS
Kappan är ett av mina absoluta favoritplagg och ska jag bara ärlig så är drömmen att äga kappor i alla möjliga färger och mönster haha. Även om våren och plusgraderna kommer, så vill jag helst gå klädd i en kappa så länge jag bara kan. Det är ju så fint! Jag har klickat hem både en röd och en rutig som jag troligtvis kommer bo i under våren.

RÖTT
Den röda färgen fick vi se överallt i höstas och den stannar kvar även nu under i våren. Vill ha alla möjliga plagg i rött!

BUM BAGS
Jag har hittills inte hittat någon själv än, men jag älskar verkligen trenden där man bär en magväska snett över bröstet. Så snyggt att matcha tillsammans med ett par blåa jeans, sneakers, balla solglasögon och en collage-tröja. Jag ska bara lyckas få tag på en först…

CAMOUFLAGE/MILITARY GREEN
Jag har fastnat lite för både kamouflage och militärgrönt på sistone. Som ni kanske redan sett så har jag köpt en t-shirt i kamouflage från Nike och den har blivit min nya favorit! Nästa köp blir nog en cross body bag och ett par sneakers i militärgrönt att ha i sommar.

25 thoughts on “MIN VÅRGARDEROB 2018

  1. Fan så grymma kläder – i love this inspo :D <3
    sv; Haha men fan så kul, då fortsätter jag komma med såna inlägg :D Just keep them goin liksom ;) Hur mår du snäckan? :)

  2. Håller så med dig, rosa + rött är ju så galet snygg, kommer lätt köra på den trenden när jag är i Barcelona i helgen! :) Kramis!

  3. Så himla mycket fint! Har också sån total hatkärlek till solglasögonen, men känner jag mig själv så kommer det bli ett par typ i slutet av sommaren, haha! Kram finaste du <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *