NEW KICKS

I samarbete med Defshop

Sneakers from Adidas, HERE

Kolla in mina nya fräscha vita sneakers! Mer redo för våren än såhär kan man nog inte bli haha. Jag kör just nu ett roligt samarbete med den tyska webshopen Defshop och dessa skorna är en av alla fina saker som jag fick hem. Modellen heter NMD och kommer från Adidas, och det är en av mina favoritskor någonsin. Dom är både så snygga och så bekväma!

Idag jobbar jag både min första och nästsista arbetsdag för denna veckan haha. Imorgon efter jobbet åker jag upp till Cassandra i Helsingborg och på torsdag förmiddag kör vi upp till Göteborg tillsammans. Vi ska spendera en natt på hotell, äta god mat och….. se Danny Saucedo’s show på torsdagkväll!!!! Det ska bli så kul! Och så mysigt att få komma iväg lite med min bästis! Ha en fin tisdag! Puss

20 thoughts on “NEW KICKS

  1. WOW sjukt snygga verkligen!!! Hade jag haft dom på mig så hade jag dock smutsat ned dom inom 5 min,haha
    Svar: Ja, det var verkligen jättegott,perfekta vinet till med. Bara det kan lyfta en hel rätt tycker jag. Ja Tapas!Love it!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *