MIN HELG I BILDER

Har ni haft en bra helg? Det har jag, till och från! Jag har varit sjuk till och från under hela förra veckan, men det känns bättre nu. Denna veckan jobbar jag bara två dagar och därefter åker jag och Cassandra till Göteborg. Hoppas att ni får en fin start på veckan! Puss

Min helg började redan i torsdags och då bjöd jag över Linavin och chark-bricka, vilket var så himla trevligt! Vi hade så pass kul att det slutade med att vi körde en spontanare haha, och gick till ett ställe i stan som heter Kol. Det var första gången som jag var där och det var ett grymt trevligt uteställe! Dom hade väldigt goda drinkar dessutom.

I fredags blev jag magsjuk, så jag låg i soffan från att jag vaknade på morgonen till att jag somnade på kvällen.

I lördags vaknade jag av att pappa smsade mig och frågade om jag skulle följa med och gå en konstrunda i stan med honom och mamma. Varför inte tänkte jag, jag hade ju ingenting bättre för mig haha. Även om det var svinkallt ute och jag nästan frös ihjäl haha, så var det faktiskt väldigt trevligt! Kul att se Malmö från ett nytt perspektiv och se ställen man aldrig varit på förut.

Bara att strosa förbi en blomsterbutik som ser ut såhär utifrån ger mig så mycket energi och glädje. Hur vackert?!

Klockan började bli mycket och vi bestämde oss för att äta middag på Restaurang Davidshall. Det är en tapas-restaurang som ligger vid Davidshallstorg och detta var faktiskt första gången som jag var där, men definitivt inte den sista. Så himla god mat!

Jag beställde in sniglarankbröst, tryffel-risotto och blåmusslor i vitt vin. Första gången jag provade sniglar och det var väldigt gott!

Igår vaknade jag halv åtta för att börja tvätta vid åtta. Sex stycken tvättar senare och en söndrig torktumlare, så hängde det kläder på tork i hela min lägenhet haha. Det ser nästan ut som att jag försökt bygga en gigantisk koja i mitt vardagsrum haha.

Pappa kom förbi vid tio och då fortsatte vi att bygga mina garderober. Nu har vi kommit en bra bit på vägen! Så himla kul!

På kvällen var det dags för påskmiddag hos mina föräldrar, och såhär såg jag ut kvällen till ära! Alla mina kläder hängde på tork haha, så jag slängde på mig ett par kostymbyxor, en basic t-shirt och några smycken. Till det lockade jag håret litegrann!

Mamma och pappa bjöd på påskmiddag av eget slag, vilket jag inte hade någonting emot haha. Till förrätt hade dom gjort en massa tapas-rätter med bl.a. sillräkor och rökt lax (tillsammans med saffransaioli som var fantastiskt god!) och till varmrätt bjöd dom på grillad beer can-chicken och en härlig sallad, och allting var så gott! Kycklingen fick mig verkligen att längta till sommaren!

Jag fick dessutom ett litet påskägg med godis och en biobiljett av mamma och pappa, och ett fint porslinsägg av min mormor. Tusen tack <3 Vi fick en så mysig kväll tillsammans! Jag kom hem vid tio och kollade på Vänner innan jag somnade.

16 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. åhh men vilka mysiga bilder o va mysigt du verkar ha haft . åhh va arg man blir när den e sönder grrrr ja vi har det så ofta men vem bryr sej inen som ser hi hi kram på dej o glömde va ja gillar spegelväggen

  2. Men guuuud så mysigt det ser ut :) Åhh måste fan också tvätta, har växt som tusan och de är skönt med egen tvättmaskin hörredu ;)
    sv; Men eller hur? :) Haft en bra måndag btw? Nu har jag jobbat färdig påskhelgen men nu är man ledig en dag – känns såååå bra :D Vad ska du göra i veckan? kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *