SPRING ESSENTIALS

I samarbete med Caseapp

 Sunglasses from Corlin Eyewear / Old vintage camera / iPhone case from Caseapp, HERE / Earrings from Jane Kønig

Här har ni några av mina favoriter för tillfället. Parfymen doftar ljuvligt, örhängena sitter i mina öron så fort jag vill vara lite finare och solglasögonen längtar jag efter att få inviga. Skalet är egendesignat från Caseapp och denna gången valde jag att köra på ett vårigt och blommigt tema. Visst är det fint? Kika in om några dagar så kör jag igång en tävling tillsammans med dom!

Förresten – HEJ APRIL! Hur sjukt är det inte att vi redan bearbetat tre månader av detta året? Och att det officiellt är vår, fast det fortfarande känns som vinter när man går utanför dörren haha. Hoppas att det vänder snart! Och glad påsk på er förresten! Puss

16 thoughts on “SPRING ESSENTIALS

  1. ja vi har bara haft hemska månader så ja hoppas att resten utav året blir bra.
    kramar o fin fortsättning på påsken o ja fina saker glömde ja säga =)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *