TÄVLING/SMAKBOX

I samarbete med Smakbox

Some of the recipes I’ve done with gifts and supplements from Smakbox / All photos taken by me

Det var ett tag sedan vi körde en tävling, så jag har nu gått ihop med Smakbox och fått äran att tävla ut en box till en av er! Jag har arbetat med dom i snart två år och jag står bakom deras boxar till 150%. Det är som julafton varenda gång jag ska öppna en ny och jag väntar spänt på nästkommande, som ska ha temat VÅRTECKEN och innehålla 21 produkter i sommarens smaker! Hur lovande låter inte det?

För att vara med och tävla måste ni:
– Kommentera inlägget att ni är med (glöm inte er mailadress!)
– Skriva om ni önskar att vinna deras original- eller Balans-box (jag har deras original-box)

Jag drar och mailar en lycklig vinnare om ungefär en vecka från och med idag. Lycka till mina vänner! Puss

AVSLUTAD!!!!

26 thoughts on “TÄVLING/SMAKBOX

  1. Åh smakbox har jag aldrig testat! Superbra inspiration här! Jag är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna original boxen.

  2. Menar de, de som ena stunden sitter och snackar skit öppet om en i sina bloggar för att sedan kommentera min blogg och låtsas som de regnar. eller e evy få stå ut med konstant. Folk måste acceptera att vi är olika, man är inte som alla andra. Ja varför finns de, jag blir galen på fega kräk som sitter bakom en dataskärm och trakasserar mm, men de mår inte bra Malin – vi får helt enkelt tänka så :/

    Bra skrivet gumman och vilka bilder :D wooooow!!!

  3. Åh så roligt med tävling och att få prova nya smaker! Jag är självklart med och tävlar och vill gärna prova orginalboxen!

    Kram Sofie

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *