5 THINGS

Find the recipe on my halloumi burgers HERE

Får inte nog av hemmagjorda halloumi-burgare för tillfället. Om ni älskar burgare och halloumi så måste ni prova dessa!

Camouflage t-shirt from Nike / Jeans from Ginatricot / Watch from Marc by Marc Jacobs

Om min inspiration är som borta någon dag så är detta det första jag rycker åt mig från garderoben just nu. Älskar t-shirten – så ball! Jag sprang in i den inne på Footlocker på Emporia för någon vecka sedan och slog till direkt. Jag hittade den på kill-avdelningen och är därför väldigt lång i modellen, så jag ska nog klippa upp den litegrann så att den blir kortare!

Här har ni två av mina favoritlåtar för tillfället! Dom går på repeat och jag får inte nog av dom haha.

Dress from Na-kd, HERE

Jag har hittat och beställt hem världens finaste klänning inför sommaren. HUR PERFEKT är den inte? Jag hoppas bara att den passar haha. Den kommer vara så fin både för sig själv, eller tillsammans med en grov grå stickad tröja över och ett par tuffa boots till. Märks det att jag längtar efter sommaren eller, som redan beställer hem sommarkläder haha?

Ett annat beroende som jag nyligen har fått: edamame-bönor. Jag köper dessa frysta på Willys (minst 2-3 påsar åt gången haha), kokar bara upp dom snabbt på spisen och häller på lite flingsalt. Skulle utan problem kunna leva på det livet ut haha. Så himla gott!

16 thoughts on “5 THINGS

  1. Älskar alla dina fina bilder! Snygg tröja! Dua Lipa är ju så bra!!!
    Svar: Ja, jag är löjligt förtjust i paletter framförallt i nude toner!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *