SPRING PASTEL

I samarbete med Interflora

Flowers from Interflora / Perfume ”Sí” from Giorgio Armani

Att en bukett färska blommor kan göra en så glad! Det lyfter verkligen inredningen i hela lägenheten. Håller ni inte med mig? Denna fick jag hem från Interflora i fredags och deras ”Vårpastell”-bukett är en av mina favoriter! Jag hoppas att den håller i flera veckor haha. Så vackert med både rosor och gerbera-blommor för det första, men även att den går i ljusa fina pastell-färger!

Jag har haft oturen och har åkt på någon form av magsjuka, så jag har legat hemma både igår och idag. Fy alltså, så obehagligt. Jag känner mig bättre idag så imorgon ska jag förhoppningsvis jobba. Bara jag inte ligger nedbäddad nu när jag snart har långledigt…. Puss

20 thoughts on “SPRING PASTEL

  1. Vilken helt underbar bukett med blommor!!
    Svar: Absolut, men är sååå trött denna veckan. Galet alltså! Skall bli skönt med lite extra ledighet nu.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *