FUTURE DREAMS/BATHROOM

I samarbete med Byggshop

Inredning är verkligen något av det roligaste jag vet! Jag vill ändra om i min lägenhet hela tiden, och så fort jag är färdig med ett projekt så hittar jag ett nytt som jag vill sätta igång med haha. Som ni kanske förstått på mina tidigare inlägg så håller jag just nu på att renovera min hall, och jag längtar verkligen tills det är färdigt!

Jag har rivit ut dom gamla inbyggda garderoberna som har funnits i lägenheten sedan huset byggdes på 1900-talet, och så ska jag bygga nya med spegel-skjutdörrar och hyllsystem. Jag tappade så otroligt mycket förvaring i dom gamla garderoberna så jag hoppas och tror att dom nya kommer göra så att jag kan utnyttja det ännu mer! Väggarna ska även målas och hallen ska inredas med tavlor och speglar.

Photos borrowed from Pinterest

Iallafall – tillbaka till önskade förändringar. En sak som jag har varit sugen på att göra är att renovera min toalett. Dock är detta en kostnadsfråga och jag kommer troligtvis aldrig lägga så mycket pengar på att renovera en toalett i en lägenhet som jag bara kommer bo i några år till. Idag har jag iallafall ett badkar (har dock inte bestämt mig för om jag vill behålla det eller inte) och mörkblått kakel, vilket gör att toaletten känns ännu mindre än vad den egentligen är. Jag funderar på att göra en enkel renovering och måla allt kakel vitt, men vi får se. Vi tar en sak i taget haha.

Jag skriver detta inlägget tillsammans med Byggshop, som erbjuder allt man behöver inom bygg, badrum och golv. Dom står för väldigt hög kvalité och låga priser, och med deras goda service siktar dom på att bli Sveriges största nätbutik för byggvaror på nätet. Hur grymt? Om jag hade bestämt mig för att renovera min toalett så hade jag definitivt vänt mig till dom! Dom har allt man behöver!

24 thoughts on “FUTURE DREAMS/BATHROOM

  1. Håller med om att det är så roligt med inredning :) Vad underbara bilder på badrum, ljust och fint. Så skulle jag kunna tänka mig ha badrummet där uppe <3 Hoppas du får en fin dag <3

  2. Åh så roligt! Jag längtar så efter att köpa hus. Vi köpte en nybygd lägenhet så här finns inte så mycket att fixa och renovera ;)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *