MIN HELG I BILDER

Jag tog en liten blogg-paus i helgen som ni kanske märkte, vilket behövs ibland. Har ni haft en bra helg? Min har varit jättebra! Jag har rivit ner mina garderober tillsammans med pappa och umgåtts lite med Ellen…. men ja, ni kan ju kolla bilderna haha! Puss

I fredags jobbade jag till halv fem och cyklade direkt hem. Om ni undrar varför min korg ser konstig och krokig ut så är det för att min cykel trillade omkull på jobbet i veckan när det var ”storm” ute, och min korg fick ta all stryk. Så himla typiskt haha.

Jag hade inga planer för kvällen så jag frågade mamma och pappa vad dom skulle göra, och vi bestämde för att äta middag tillsammans. Finns ju egentligen inget bättre sätt att spendera en fredagkväll på! Innan jag drog dit så fick jag ett blom-bud från Interflora. Denna buketten går i jättefina våriga pastell-färger och är en av mina favoriter!

Vi lagade tacos tillsammans och därefter satt vi i timmar och bara åt, snackade och skrattade <3

I lördags kom pappa förbi vid 10 och vi började riva mina garderober i hallen. Vi kom faktiskt ganska långt på bara 3 timmar och fick ner allt som skulle rivas, som ni kan se på bilderna. Det kommer bli så bra! Jag tänkte visa er före- och efter-bilder när det är färdigt!

Ellen var nere i Malmö nu i helgen så hon kom hem till mig på kvällen. Vi hade inte planerat någonting alls utan bestämde oss för att köra en spontanare och åkte ner till Lilla torg och satte oss på en sushi-restaurang som heter Izakaya Koi. Dom har så himla god mat! Och kolla bara deras häftiga och snygga inredning – sådant älskar ju jag.

Jag åt här för första gången i somras och om ni någonsin är i Malmö och bestämmer er för att äta här, så rekommenderar jag er att prova både deras Ikura maki rolls, Sensation maki rolls och Kyoto maki rolls. Dom två första är så HIMLA goda med friterad räka inuti!

Och självklart beställde jag in en Strawberry mojito. Den måste ni också prova om ni är där! Jag och Ellen satt iallafall där i några timmar medan vi åt sushi och edamame-bönor (dock beställde vi in dom med soya och chili på, och dom var inte alls lika goda som dom med salt och lime på haha) och pratade om allt möjligt, som vi alltid gör haha. Bästa tjejen!

Camouflage top from Nike / Jeans from Ginatricot / Watch from Marc by Marc Jacobs

Igår glömde jag tyvärr att ta bilder. Jag hade en ganska lugn söndag vilket slutade med att jag knappt hade telefonen framme. Jag och pappa kastade skräp och handlade brädor till dom nya garderoberna på förmiddagen och på eftermiddagen åt jag våffel-fika och middag med min familj. Hur mysigt som helst! Vi hade även namnsdag igår – det var palmsöndagen igår för er som inte förstår haha.

Så fort jag kom hem så bäddade jag ner mig i sängen och såg några avsnitt av Vänner innan jag somnade. Nu kör vi igång en ny vecka med endast fyra arbetsdagar innan jag har långledigt i fyra dagar! Det ska bli så skönt! Ha en fin start på veckan. Puss

14 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. Shit verkligen Mexico tema all in, tacos, corona och tequila, hihi. Kan inte bli så mycket bättre. Sedan en mojito på det! Yummie!
    Snygga naglar med!
    Svar: Ja, helgen har varit bra.

  2. Så himla fina bilder <3 Vänner är så mysigt att kolla på, verkligen en feelgood serie :) Mysigt att spendera tid med familjen, att bara kunna sitta och prata i timmar är ju bland det bästa som finns, man får så mycket energi. Ha en toppen dag fina du :)

  3. Älskar sådana här dagen/veckan/helgen i bilder-inlägg. Så fina bilder med :) Love your nails, and hair! Så långt och fint. Käkade också tacos i helgen, det kan man då aldrig tröttna på :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *