MIN HELG I BILDER

Hoppas att ni har haft en fin helg! Min har varit jättebra, men som vanligt så går tiden alldeles för fort haha. Puss

I fredags gjorde jag absolut ingenting efter jobbet. Jag var så slut att jag somnade i soffan vid sju och sov några timmar haha. Gjorde iallafall edamame-bönor till middag (kan leva på det) och drack ett glas vin framför Vänner, vilket var väldigt välbehövt och mysigt!

Jag somnade därefter redan vid elva så i lördags vaknade jag pigg vid nio-tiden och städade hela lägenheten.

Till frukost tänkte jag baka bullar, och turen var verkligen på min sida som ni kan se haha. Typiskt nog så skulle detta ske när jag väl städat och skurat golvet i köket, men tur i oturen så var det inte burken med mjöl som jag tappade haha. Receptet på bullarna får ni i veckan!

Vid fyra på kvällen åkte jag hem till Olivia, där vi drack ett glas innan vi skulle iväg och träffa hennes familj. Jag blev medbjuden till Malmö Live för att se Mikael Wiehe’s show ”…har du sett världen”, och den var faktiskt hur bra som helst. Malmö’s symfoni orkester spelade hans låtar och wow, vad mäktigt det är att lyssna på!

Innan showen åt vi burgareCharlie’s burger. För er som bor i Malmö: det ligger i Slottsstaden och dom har jättegod mat!

När showen var slut så tog jag och Olivia hissen upp till 25:e våningen Malmö Live för att sitta i deras skybar. Jag hade aldrig varit där tidigare, och wow vad fint det var! Vi delade på en chark-bricka och tog vars två drinkar medan vi snackade om allt möjligt.

Här ser ni en liten del av restaurangen! Så himla mysigt att sitta där och ha utsikt över hela Malmö samtidigt som man äter.

Igår vaknade jag vid åtta och åkte hem till mina föräldrar för att bjuda på frukost. Vem är världens bästa dotter, om inte jag haha? Jag bakade mina nya favorit-bullar och det gick hem även hos dom! Så himla mysigt att få lite sällskap vid frukosten haha.

Därefter fixade jag och pappa lite inför renoveringen av mina garderober. Vi sätter förhoppningsvis igång nästa helg, så när jag kom hem tömde jag mina nuvarande garderober och såhär ser det ut i mitt sovrum för tillfället. Organiserat kaos, som man brukar kalla det. Utöver detta så fyllde jag 2 flyttlådor med skor, 1 flyttlåda med jackor och ytterligare 3 flyttlådor med kläder. Ändå påstår man att man inte har något att ha på sig..?

Det ska iallafall bli så skönt när garderoberna väl är färdiga och jag kan få ordning på alla mina kläder, skor och jackor! Mina nuvarande är såna standard-garderober som funnits sedan huset byggdes på 1900-talet och dom är så dåligt planerade att jag tappar mycket förvaring. Vill ni se hur jag tänkte göra? Före- och efter-bilder?

Top from Bikbok / Jacket from Chiquelle / Denim from Ginatricot

När jag var färdig med kaoset så gjorde jag mig i ordning, hoppade i en ordentlig outfit och begav mig till mormor!

Vi har en liten tradition hon och jag, att vi äter resterna från julafton tillsammans. Detta är något av det allra godaste jag vet, och jag frågar mig varje gång varför vi endast äter det på julafton haha. Vi bara mös, pratade lite om vår semester och spelade några rundor Yatzy innan jag körde hem igen. En perfekt söndagskväll!

När jag kom hem så tog jag ett bad, skrubbade hela kroppen, smorde in mig med lotion och tittade på Vänner innan jag somnade. Jag har haft en så fin helg, men som jag skrev däruppe så går tiden alldeles för snabbt. Nu kör vi en ny vecka! Puss

22 thoughts on “MIN HELG I BILDER

  1. Så fint du har det hmma hos dig. Vad är den där Chamboro för något?
    Svar: Ja spännande leksak, blir ännu roligare till sommaren att filma!

  2. låter som en som helgen varit bra meeeen varför går den alltid för fort? ogillar att bo i kartongenr men hoppas det blir bra sen kram

  3. Jag älskar vänner <3 Bästa serien :) Mysigt att lyxa med lite vin och tv. Man behöver få små stunder av avkoppling och lyx. Fina bilder från din helg raring :)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *