WEEK 11

Hur skulle du kort sammanfatta veckan?
Den har varit rolig och den har gått snabbt! Min pappa fyllde år i måndags och min bror i tisdags, så veckan började med födelsedagsfirande x2. Pappa bjöd ut hela familjen på middag i måndags och min bror bjöd på jättegod fika i tisdags. Lite lyx i vardagen! Igår bjöd Olivia och hennes familj med mig på Malmö Live och det var hur trevligt som helst! Vi drack lite drinkar, åt burgare till middag och bara umgicks.

Har veckan varit bra eller dålig?
Den har varit bra! Skulle gett den 5 av 5 toasters.

Veckans tråkigaste?
Att jag råkat radera hela mappen med bilderna som jag tog på Kreta i september…. Jag var där även i maj och hade redan skapat en ”Kreta 2017”-mapp på min hårddisk, så när jag skulle föra över mappen fast från september (med samma namn, dumt nog) så stod det att den redan fanns och jag raderade den från datorn. Är det inte typiskt haha?

Veckans favoritplats?
Att komma hem efter jobbet, krypa ner under filten i soffan och titta på Vänner. SOM jag älskar det haha.

Veckans bästa köp?
Jag har faktiskt inte köpt något roligt alls… förutom mat och drinkar då haha.

Vad ser du framemot till nästa vecka?
Jag och pappa ska äntligen påbörja renoveringen av mina garderober till helgen, och det ser jag verkligen framemot. Förutom att jag måste bo i renoveringen en tid framöver då…. Bortsett från det så har jag nog inga större planer, men det kommer nog under veckan!

8 thoughts on “WEEK 11

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *