LATEST Q/A

Vad händer efter sluttexterna i senaste Grey filmen?
Haha så roligt att ni var så många som reagerade på detta och frågade vad jag menade. Jag syftar på scenen där Christian och Ana sitter i gräset medan deras son springer runt dom. Jag tycker tyvärr inte att den scenen passar in i filmen med tanke på hur deras kärlekshistoria sett ut, så den hade dom gärna klippt bort för min del haha.

Vad använder du för kamera? Är du nöjd?
Undra egentligen hur många gånger jag har svarat på denna frågan… men det är bara kul att jag får den, för det betyder väl att jag tar bra bilder haha! Jag använder mig av en Canon EOS 70d och ett Sigma 17-50mm/2.8 som jag varmt kan rekommendera er alla att investera i. Jag har även ett Canon EF 50mm f/1.8 och ett Canon EF 40m f/2.8 men dom samlar bara damm, så jag funderar på att sälja dom. Vi får se!

Vilka trender kommer du köra på i vår?
Jag är fortfarande obsessed med allt som har med lack att göra och jag har blivit lite sugen på att köpa en jacka i det materialet. Jag har även blivit förälskad i kombinationen av rosa och rött haha! Hade någon frågat mig om den trenden för 5-10 år så hade jag gapskrattat, men det är det som är det charmiga med trender och mode. Förutom plagg i lack och rosa kombinerat med rött, så kommer jag köra mycket på checkade plagg, blåa jeans (och svarta såklart haha), faux fur jackets, sneakers i härliga färger och röda detaljer.

Vilka är dina absoluta favorit-serier, som du anser att man måste se?
✗ Vänner
✗ OC
✗ One tree hill
✗ Prison break

Jag kan uppleva att jag är torr i hyn efter vissa ansiktsmasker. Har du någon du kan tipsa om, som återfuktar?
Hm… Jag tycker om att använda mud masks eller peel off masks så jag har inte så många att tipsa om. Jag kan dock hålla med om att dom lämnar hyn väldigt torr, och då är det viktigt att återfukta ordentligt. Jag kan iallafall varmt rekommendera GlamGlow’s Thirstymud när det gäller ansiktsmasker och ett serum från Estée Lauder som heter Advanced night repair när det gäller återfuktning. Båda två är grymma!

Categorized in: Q/A

15 thoughts on “LATEST Q/A

  1. Jag har faktiskt aldrig testat Glam Glows produkter, maskerna tänker jag då, måååste det! Verkar ju grymt bra :) Kram och ha en fin helg!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *